reklama
Lens.pens
Fanka BB :)
Ja mam za sobą jedno poronienie i teraz jestem w 13 tyg Oprcz osłabienia i częstego chodzenia do toalety to czuję się świetnie. A ty w którym tyg jesteś?Witam czy to twoja pierwsza ciąża? Moja tak. Długo oczekiwana i wymodlona Mieszkam w Szkocji i jestem juz po pierwszej wizycie i zadaniach krwi. Narazie wszystko ogólnie w porządku. Tylko mdli mnie praktycznie codziennie i czasami już mam dość złego samopoczucia
A jak u Ciebie?
9 pełneJa mam za sobą jedno poronienie i teraz jestem w 13 tyg Oprcz osłabienia i częstego chodzenia do toalety to czuję się świetnie. A ty w którym tyg jesteś?
Mam umowę o pracę na czas nieokreślony. Nie mam nudności i zgodziłam się na pracę do końca msc- żeby miał czas kogoś znaleźć na zastępstwo. Nie wiedziałam, że tak to będzie wyglądało...Ja na szczęście pracuje zdalnie wiec mogę pracować w takim trybie , 8 godzin ale to praca przy kompie . W Twojej sytuacji poszłabym na l 4 pewnie ..
OlaMaKota1234
Zaangażowana w BB
Hej, czy moge prosic o dolaczenie mnie do.watku zamknietego ?
Tinia
Już piszę do administratorki
Hej, czy moge prosic o dolaczenie mnie do.watku zamknietego ?
reklama
annamariam
Ja na początku ciąży miałam cały czas stan podgraczkowy, a teraz już nie sprawdzam bo czuje ze jest w normie. A co do wieku ciąży również miałam ciągle inaczej. Dopiero na badaniach prenatalnych wiek został wyrównany - dzidziuś rozwija się dokładnie zgodnie z OM. A tak to cały czas były jakies kilkudniowe przeskoki.Dziewczyny zastanawiam się: temp w dzień mam 36.6 a wieczorem 37.2 . Czy taka temp rano jest ok ? Byłam wczoraj u giną. Mówił, że jest ok. Ciąża rozwija się prawidłowo. Tylko zastanawiam się też dlaczego wczoraj ciąża z om np odpowiada la usg a 3 tyg wcześniej to była tydz do przodu ? Czy mam się martwić?