reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

A ja dziś 8t +2 ! :) dziewczyny, czy ktoraś z Was miala konflikt serologiczny ? Odbralam wyniki i mam rh - ; mąż raczej ma rh +.
Ja jestem dzieckiem z konfliktu :D tez mam grupę 0rh-, w 28 tyg mam dostać zastrzyk na przeciwciała. Póki co nie wykryto ale jak gin stwierdził - mogą się wytworzyć.

reklama
Millkaa ja mam konfolikt raczej bo meza grupy nie znamy ale jego rodzice maja dodatnie a ja mam ujemna. W 1 ciazy nie mialam zastrzyku, przeciwciala nie wychodzily a po porodzie okazalo sie ze corka ma ujemna grupe, po poronieniu dostalam zastrzyk i teraz lekarz powiedzial ze na nastepnej wizycie zleci mi zrobienie przeciwcial juz.

Malka tez sie boje najwieksze prawdopodobienstwo to mieso i owoce/warzywa wiec myje nawet mandarynki czy ogorki przed obraniem ale boje sie ze niedokladnie czy cos... mam nadzieje ze tyle lat nie zlapalam to i teraz nie zlapie asię wczesniej nie pilnowalam az tak mycia owocow przeciez.

Vingaa super tort! Chce kawalek:D

Kurcze dziewczyny to szybko robilyscie te badanie na przeciwciala. Mi tez chcial zlecic ale stwierdzil ze poczeka bo moze jeszcze nie zdaza sie wytworzyc a pozniej to moze juz bedzie za pozno co?? Co jesli teraz wyjda przeciwciala?? Trzeba pewnie szybko zastrzyk dac co?? Ja bede robila w takim razie ok 11tygodnia dopiero...

Nie znam się na tych badaniach więc nie wiem czy przechodziłam [emoji85] ale trzeba uważać. Dla mnie boleścią jest brak tatara a tak bardzo lubię [emoji85][emoji85][emoji85] a jeszcze gdzie teraz zanim znów zjem [emoji23]

Super
My mieliśmy jutro wyprawiać urodzinki synka to się pochorował [emoji53] teraz dopiero w drugiej połowie listopada planujemy mu wyprawić.

Vibgaa tort wygląda smakowicie. Jaki jest w środku? Podeslesz przepis? [emoji3]
Tort synka gotowy[emoji324][emoji512][emoji323][emoji320][emoji322]i wyżerka a ja z mężem padamy na pysk zaraz będą goście [emoji12]Zobacz załącznik 1040653

Super
My mieliśmy jutro wyprawiać urodzinki synka to się pochorował [emoji53] teraz dopiero w drugiej połowie listopada planujemy mu wyprawić.
My też będziemy w drugiej połowie listopada robić. Synek z 22.11. dzisiaj już kupiłam balony, swieczki i konfetti. Tort sobie zażyczył z Blaze i Megamaszyny mam wyzwanie

Piękny tort ! [emoji7] moje dziecko tak szybko zmienia zainteresowania ze chyba dzień przed urodzinami zapytam go jaki chce [emoji23]

Mój kończy dopiero 2 latka we wtorek więc na razie ja decyduje o smaku [emoji3] ale sprawie mu radosc i urodziny będą w klimacie strażaka [emoji3] ozdoby już są - oczywiście aliexpress [emoji3] i na tor i na muffiny i balony [emoji85] ale musimy odłożyć na drugą połowę listopada [emoji4]

Mój kończy dopiero 2 latka we wtorek więc na razie ja decyduje o smaku [emoji3] ale sprawie mu radosc i urodziny będą w klimacie strażaka [emoji3] ozdoby już są - oczywiście aliexpress [emoji3] i na tor i na muffiny i balony [emoji85] ale musimy odłożyć na drugą połowę listopada [emoji4]

My tez mieliśmy strażaka [emoji846] co to masz za ozdoby z Ali ?
IMG_3554.JPG

Zobacz załącznik 1040704

reklama
Do góry