Orzeszkowamamusia
Fanka BB :)
Bliźniaki irlandzkie - takie określenie znalazła moja mama. [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie wlałam domestose do kibelków i mleczka do zlewów i czekam aż się wszystko odroczy hehe wiem, ze to naiwne ale jakoś straciłam chwilowo wenę to leżę K pojechał wymień opony, dziecię śpi to przecież nie będę sprzątać [emoji85]
Dziewczyny!! Jak kazda za każdym razem bedzie pisala ze nie ma dzis objawów i sie martwi to bedzie chyba karana! To dopiero początek a gdzie jeszcze do wytrzymania 30 tygodni? Osiwiejecie! Brak objawów nie oznacza ze cos sie dzieje złego, poprostu macie lepszy dzień. Ja to nazywam w ten sposób [emoji3526]
Tyle sie tu działo tyle poronien ze czarne myśli chodza wszędzie i kazda z nas bedzie sie martwila ale powinna sie martwić jak widzimy ze cos sie dzieje a nie ze objawy ustąpiły, kiedys i tak przestaniecie czuc nudności, przestaniecie wymiotować i nie bede was bolec widcznie cycki [emoji6] wszystko jest ok wiec tego sie trzymajmy [emoji3526][emoji3526]
To jesteśmy we trzy ja dziś 6+6Karolinka to my mamy podobny wiek ciąży, Ty o dwa dni starszą
Ja 6+3To jesteśmy we trzy ja dziś 6+6
Cztery bo jeszcze jedna dziewczyna jest teraz 7+0. Asia to ty masz na 26 czerwca termin?To jesteśmy we trzy ja dziś 6+6