reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Mam na imie Patrycja.lat 35,,Pracuje w handlu i bardzo kocham swoja prace ;) Mieszkam na dolnym sląsku,Jestem mamą dwójki chłopców (10 i 6 lat) .Obecnie na L4 z powodu plamień,niestety pojawiają do tej pory.Ale nie panikuje,Czekam spokojnie do nastepnej wizyty,Na ostatniej wizycie było widac pukające seduszko,Z usg 7+0 ,z miesiączki nie wiem,bo nie pamiętam ;)

Hej dziewczynki, to może ja się też przedstawię skoro sama zadałam takie pytanie, jakoś nie było czasu napisać. Mam 41lat (widzę, że jestem tu najstarsza ) jestem z Podkarpacia, 18 lat po slubie a znamy się 21lat. Mam 4 dzieci i jednego aniołka (poroniłam drugą ciążę w 12tyg) dzieci w wieku 15, 13 ,9 lat córki i synio 2,5 roku. Jeśli chodzi o zawód to jestem mgr. Dietetyki oraz zielarz - fitoterapeuta, dodatkowo instruktorka fitness ;) Pracuję oczywiście w zawodzie (prywatnie) cały czas się doszkalam (bo trzeba w tym zawodzie) i dodam , że kocham to co robię można powiedzieć , że to moja pasja :)

Mam na imie Patrycja.lat 35,,Pracuje w handlu i bardzo kocham swoja prace ;) Mieszkam na dolnym sląsku,Jestem mamą dwójki chłopców (10 i 6 lat) .Obecnie na L4 z powodu plamień,niestety pojawiają do tej pory.Ale nie panikuje,Czekam spokojnie do nastepnej wizyty,Na ostatniej wizycie było widac pukające seduszko,Z usg 7+0 ,z miesiączki nie wiem,bo nie pamiętam ;)
a lekarz nie podał przyczyny plamień w sensie jakiś krwiak, czy mięśniak? nic nie widać, najważniesze , że serduszko bije, będzie dobrze

a lekarz nie podał przyczyny plamień w sensie jakiś krwiak, czy mięśniak? nic nie widać, najważniesze , że serduszko bije, będzie dobrze
Nic nie widac,przyczyna nie znana, Najwazniejsze,że nie boli mnie brzuch,Czuje sie dosc dobrze, dlatego spokojnie czekam,Gdyby jednak przyszły bóle brzucha to jade na IP,Jednak nie przyjmuje takiej opcji ;)

A ja mam 38 lat, jestem z pomorskiego. Mam dwójkę wyjątkowych dzieciaków: syn ze stycznia, a córka z listopada 2008. Podobno jestem rekordzistką, ale znam lepszy przypadek. Miałam w swojej klasie trzech braci: jeden ze stycznia, bliźniaki z listopada.

Zawsze marzyłam o wielkiej rodzinie, ale nie było mi dane zajść długo w ciążę. Potem udało mi się z dzieciakami, potem 11 lat ciszy i teraz taka niespodzianka.

Jestem nauczycielką przedmiotów humanistycznych i od 20 lat mam tego samego faceta.

To tez masz prawie blizniaki :):)

reklama
Ja dziś też sprzątam w 10 tygodniu nie wychodziłam z łóżka. Zaniedbana kabina prysznicowa itd. Dziś się biorę za robotę.

Ja właśnie wlałam domestose do kibelków i mleczka do zlewów i czekam aż się wszystko odroczy :p hehe wiem, ze to naiwne ale jakoś straciłam chwilowo wenę to leżę:) K pojechał wymień opony, dziecię śpi to przecież nie będę sprzątać [emoji85]

Do góry