reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja jeżdżę Oplem Zafirą. Kupiłam z myślą o dużej rodzinie! Więc już mam! Jest dużo ładnych 7 osobowych aut. Coś wybierzecie. Może dacie radę dobrze sprzedać?
Pieniędzy wsadzonych nie odzyskamy napewno. Jasne że jest dużo, ale zazwyczaj kosztem bagażnika, a ja niestety będę musiała jeszcze gdzieś wcisnąć dwie gondole i stelaż. Tym się martwię.

Ja mam tyle sprzątania w domu ze nie wiem jak sie z tym ogarnę... A dzis ten gorszy dzień
Ja dziś póki co to robię NIC i dobrze mi z tym. Polecam.

reklama
Uf to cud że coś tknęło lekarza i wszystko jest w porządku [emoji4]
Hej dziewuszki weszlam tu pierwszy raz tez jestem czerwcowa ale jeszcze nie znam terminu na moje to gdzies 19 czerwiec... OM 7 październik ale nieregularne miesiaczki i pozne owulacje, dopiero kolo 20dc.... u lekarza zdazylam juz byc 3 razy za 1 razem hylo widac pecherzyk za drugim również i lekarz juz myslal ze bedzie pusty teraz w środę bylam.znowu nie bylo widac cialka dopoki nie nacisnal brzucha.... mowi ze wyslal by mnie na skrobanke gdyby nie nacisnal brzucha takze ufff.... jakis teraz 7 tc poprostu lekarz myslal ze jest o tydzien starsza ciaza noo i bardzo wcześnie bylam pierwszy raz u lekarza bo tak sie udalo dostać. Za 2 tyg sprawdzamy serduszko....
Jestem juz mama 4 letniego Tymka.

To teraz niech kochany mąż powsadza wszystko do zmywarki [emoji85]

Też nie lubię bałaganu ale jak się źle czuje to nie ma żadnej siły która mnie zmusi to sprzątania. Jak przyjdą lepsze dni to wysprzątam mieszkanie a tymczasem względny porządek [emoji85] aby oko nie kłuło [emoji28]
Musze zrobić to dzis bo nie mogę zyc juz w tym syfie... Jak wrocilam ze szpitala to taki balagan wszędzie, a do kuchni to ciężko mi wejsc bo moj kochany maz nie powkladal naczyn do zmywarki wczoraj

@inay no u nas też różowo i kolorowo nie było. Oj docieraliśmy się długo, też mnie denerwował strasznie ale myślę że to było w obie strony :p no i wiadomo ciążowe hormony sporo robią, nawet teraz czasami gotowa bym była żeby ukrecic łeb przy samym tyłku ale z drugiej strony drugiego takiego nie znajdę :)

Dziś 8+3 i jasnobrązowy śluz z rana. Wizyta we wtorek. Czy dziewczyny, które plamily miały podobnie?? Czy była to czerwień ?

Hej dziewuszki weszlam tu pierwszy raz tez jestem czerwcowa ale jeszcze nie znam terminu na moje to gdzies 19 czerwiec... OM 7 październik ale nieregularne miesiaczki i pozne owulacje, dopiero kolo 20dc.... u lekarza zdazylam juz byc 3 razy za 1 razem hylo widac pecherzyk za drugim również i lekarz juz myslal ze bedzie pusty teraz w środę bylam.znowu nie bylo widac cialka dopoki nie nacisnal brzucha.... mowi ze wyslal by mnie na skrobanke gdyby nie nacisnal brzucha takze ufff.... jakis teraz 7 tc poprostu lekarz myslal ze jest o tydzien starsza ciaza noo i bardzo wcześnie bylam pierwszy raz u lekarza bo tak sie udalo dostać. Za 2 tyg sprawdzamy serduszko....
Jestem juz mama 4 letniego Tymka.
Hej [emoji846]
Dobrze, że lekarz zobaczył co trzeba [emoji846] jeśli byłoby inaczej to zawsze warto skonsultować z innym lekarzem [emoji846] trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.
Jeśli on miałaś w październiku to termin raczej na lipiec, a nie na czerwiec ?

O widze ze dyskusja o objawach i ze jak nic nie dolega to nerwy....
W pierwszej ciazy nie czulam nic a nawet czulam się lepiej niz jak nie bylam w ciąży takze nic nie jest powiedziane ze trzeba sie czuc zle....
Ta ciaza daje mi w kosc a marzylam o takiej jak poprzednia

Hej [emoji846]
Dobrze, że lekarz zobaczył co trzeba [emoji846] jeśli byłoby inaczej to zawsze warto skonsultować z innym lekarzem [emoji846] trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze.
Jeśli on miałaś w październiku to termin raczej na lipiec, a nie na czerwiec ?

We wszystkich aplikacjach pokazuje czerwiec pewnie za 2 tyg dowiem sie dokladnie

reklama
Ja jeżdżę Oplem Zafirą. Kupiłam z myślą o dużej rodzinie! Więc już mam! Jest dużo ładnych 7 osobowych aut. Coś wybierzecie. Może dacie radę dobrze sprzedać?
My też mamy opla zafirę i jesteśmy zadowoleni chociaż minus taki , że bagażnik żaden i dlatego wpadliśmy na pomysł zakupu bagażnika na dach :) Bo auto zamieniac to nie opłaca nam się na inne 7-osobowe bo wielkości sa podobne , jak już to na jakieś 9cio- osobowe ale jakie ? busa haha...i wygląd mają jaki mają

Do góry