reklama
Lens.pens
Fanka BB :)
Ja biorę MAMADHA przepisał mi ten suplement endokrynolog, ponieważ zawiera też jodDziewczyny, a czy w waszych witaminach jest DHA? Ja jeszcze nie biorę. Lekarz mówi, że mam super wyniki i mam zacząć od 12 tyg. Muszę coś wybrać.
Tinia
Polecam [emoji4]Dziewczyny,
Czy możecie polecić jakieś ciekawe książki dla młodych mam?
Bardzo lubię czytać, tym bardziej w długie, jesienne wieczory, ale wolę coś poleconego, bo nieraz trafić w fajny poradnik jest ciężko.
.Mała Mi.
Hej dziewczynki, to może ja się też przedstawię skoro sama zadałam takie pytanie, jakoś nie było czasu napisać. Mam 41lat (widzę, że jestem tu najstarsza ) jestem z Podkarpacia, 18 lat po slubie a znamy się 21lat. Mam 4 dzieci i jednego aniołka (poroniłam drugą ciążę w 12tyg) dzieci w wieku 15, 13 ,9 lat córki i synio 2,5 roku. Jeśli chodzi o zawód to jestem mgr. Dietetyki oraz zielarz - fitoterapeuta, dodatkowo instruktorka fitness Pracuję oczywiście w zawodzie (prywatnie) cały czas się doszkalam (bo trzeba w tym zawodzie) i dodam , że kocham to co robię można powiedzieć , że to moja pasja
No to witam krajankę, też jestem z Podkarpacia i też jestem fizjoterapeutką[emoji846]
sojnabig
Mnie dziś tak kłuje w okolicach jajnika ze szału dostaje. Tak się chwaliłam tym brakiem mdłości a jak poszłam dziś na zakupy to myślałam ze zwymiotuje na środku sklepu.
Ale już mi przeszło na obiad ryż z kurczakiem i sos paprykowy )
Ale już mi przeszło na obiad ryż z kurczakiem i sos paprykowy )
LittleCherry
Ja dziś walczę z migrena i jest to bardzo nie równa walka. Ja mam o tyle fajnie ze zanim się zacznie to mam aurę. Tylko w ciąży to nie pomaga bo i tak nie mogę brać leku. Rano zrobiłam mega mocna kawę i było oki chyba zrobię kolejna bo inaczej nie wyrobie. [emoji3525]
Myszka90
Ja dzisiaj rano słabiej się czułam, ale jak coś robię to mam wrażenie że nie mam czasu myśleć o złym samopoczuciu [emoji85]
Zjadłam paczka i wypiliśmy gorąca czekoladę [emoji3] Mąż poszedł usypiać syna i sam zasnął [emoji85] no cóż... Ciekawe który był pierwszy hahha
Wstawiłam rosół i karkówkę w cebuli i ketchupie na obiad... Niech się gotuje i piecze a ja też się może zdrzemnę [emoji3] a na pewno poleżę i coś poogladam w spokoju [emoji28] potem tylko ziemniaczki i surówką i obiad gotowy [emoji4]
Zjadłam paczka i wypiliśmy gorąca czekoladę [emoji3] Mąż poszedł usypiać syna i sam zasnął [emoji85] no cóż... Ciekawe który był pierwszy hahha
Wstawiłam rosół i karkówkę w cebuli i ketchupie na obiad... Niech się gotuje i piecze a ja też się może zdrzemnę [emoji3] a na pewno poleżę i coś poogladam w spokoju [emoji28] potem tylko ziemniaczki i surówką i obiad gotowy [emoji4]
ndorka123
Masz termin na 30 czerwca?Ja 6+3
reklama
Niemampomyslu
Na 26.06