reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dziewczyny pewnie pisałyście wcześniej coś więcej o sobie tylko, że ja nie doczytałam wszystkich pierwszych postów. Moglibyście napisać skąd jesteście, które Wasze dziecko, jaki zawód wykonujecie itp. jeśli chcecie oczywiście ;)
Ja mam 27 lat, pierwsza ciąża, więcej info na grupie otwartej jakoś ciężko mi napisać.

reklama
Paulina mam 27 lat. To moja druga ciąża z pierwszej mam 2 latka Franusia[emoji4]
Z wykształcenia księgowa
Od 3 lat mężatka
Jestem z okolic Katowic

Ja mam 32 lata synek wczoraj skończył 5 latek. Jestem z woj. Dolnośląskiego, 5 lat po ślubie pracuje w branży automotiv

Dziś zjadłam u cioci 3 rodzaje sałatek warzywną, śledziową i selerową, białą kiełbasę, gałąbka, bigos, [emoji12][emoji12][emoji849][emoji849][emoji849][emoji19]dopycham teraz colą [emoji3064]....tragedia spodnie mi się nie dość że nie dopinają to z tyłka zjeżdżają ....a jutro znów u nas na ur.imprezie synka znów sałatki, bigos, roladki i tort[emoji38]

Pierwsza ciąża po paru ładnych miesiącach starań przy takich chorobach jak anemia, RZS, hashimoto. Jutro kończę 29 lat [emoji6] pochodzę z Czechowic województwo śląskie. Pracuje jako nauczyciel wspomagający do dziecka autystycznego w przedszkolu [emoji3526]
Dziewczyny pewnie pisałyście wcześniej coś więcej o sobie tylko, że ja nie doczytałam wszystkich pierwszych postów. Moglibyście napisać skąd jesteście, które Wasze dziecko, jaki zawód wykonujecie itp. jeśli chcecie oczywiście ;)

Uf to dobrze, że nic więcej się nie pojawiło
emoji3526.png
odpoczywaj, choć czasem jest tak że jak się leży to nic a potem się wstanie i nagle się pojawi. No ale to dlatego że musi to "wypłynąć" jeśli coś się nazbieralo. Lekarz mówił że nawet do 24-48h po może się coś pojawić. Ale oczywiście jeśli by tego było dużo to lepiej skontrolować. A tymczasem leniuchuj
emoji6.png
Jestem z okolic Częstochowy, to będzie nasza pierwsza pociecha. Zaczęliśmy starać się we wrześniu i jak to mówi mąż "złoty strzał" :D

Z ojcem dziecka niestety znam się krótko, bo 7 miesięcy samej znajomości, 4 miesiące wspólnego mieszkania i widzę, że jeszcze sporo zostało nam do dotarcia się, więc mam nadzieję, że jakoś się nam to wszystko uda...
Ja z moim mężem miałam prawie identycznie. 7 miesięcy związku, 5 msc wspólnego mieszkania i ciąża. Ale ciąża była chciana, synek nie jest wpadka. Ja czułam że to odpowiednia osoba wi

Cos mi ucielo :p

... Więc długo się nie zastanawialiśmy nad tym długo. Mam nadzieję że i u Ciebie tak będzie. Dziecko wiele zmienia w związku ale jeśli dwóm osobom na sobie zależy to też jest to niesamowicie scalające dla związku :)

reklama
Mam na imię Sandra, skończyłam licencjat administracji. Pochodzę z okolic Wrocławia. W grudniu wyszłam za mąż Ale z mężem jesteśmy razem 8 lat. Mam 25 lat. W ciaze udało mi się zajść za pierwszym razem. Mam trochę nadwagi i choruje na niedoczynność tarczycy. Przed ciąża wykonowylam pracę dostawczo biurowe.

Do góry