ndorka123
Fanka BB :)
Niedługo przejdzieNiestety... kiedyś w pracy głównie sałatki, warzywa w każdym posiłku. Porobiło się!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niedługo przejdzieNiestety... kiedyś w pracy głównie sałatki, warzywa w każdym posiłku. Porobiło się!
U mnie też najbliżsi już wiedząKiedy mowicie rodzinie? Kto juz wie?
My w swieta nie widzimy sie z nasza rodzina, wiec chcemy zrobic swiateczne zdjecie i im wyslac, bo bedzie wtedy chyba skonczone 14 tygodni
Kiedy mowicie rodzinie? Kto juz wie?
My w swieta nie widzimy sie z nasza rodzina, wiec chcemy zrobic swiateczne zdjecie i im wyslac, bo bedzie wtedy chyba skonczone 14 tygodni
Pierwsza ciąża, po 7 miesiącach starań [emoji3590]Dziewczyny pewnie pisałyście wcześniej coś więcej o sobie tylko, że ja nie doczytałam wszystkich pierwszych postów. Moglibyście napisać skąd jesteście, które Wasze dziecko, jaki zawód wykonujecie itp. jeśli chcecie oczywiście