reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
To ja zmieniam temat [emoji4] mąż zabrał mnie wczoraj na zakupy i kupił mi dwie pary spodni ciążowych [emoji16] czy któraś z was już posiada takie? Do zwykłych jeszcze się zapielam ale tak na styk a w tych jak swobodnie się człowiek czuje [emoji16][emoji16]
Ja mam 3 pary, zamówiłam przez internet z H&M :) super wygodne są i fajnie leżą ;)

Ja narazie nie oglądam ciążowych , ale myślę popatrzeć na allegro albo Olx. Czasem trafi się niedrogo i w super stanie
No właśnie ja kupiłam od kogoś, przecież w ciąży nie zdąży się znosić tych spodni , moje w stanie idealnym a jak nowe kosztują para 129-149zl to ja za 140 zł kupiłam 3 pary :) warto poszukać na allegro używane ;)

Witam. Dołączę się do grona. Termin porodu wg usg mam na 2.06.
Jestem już po dwóch wizytach u ginekologa. Serduszko bijące pięknie widziałam ❤
Jest to moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się w lutym 2019 przedwczesnym porodem w 23 tc.. I smiercia małego aniołka po najdłuższej dobie mojego życia..
Trzymajcie kciuki bo ta ciaza już wiem że będzie trudna. Jestem obstawiona lekami. I już na zwolnieniu (poprzednia ciążę pracowałam do 22 tc) Od 5 tygodnia przyjmuje dopegyt (nadciśnienie już mi sie przyplatalo) do tego zastrzyki z neoparin, Akard, luteina dwa razy dziennie, I Euthyrox 175.. do tego białko za dużo w moczu... więc badania mam zlecone. .
Pod koniec grudnia już mam zapowiedziane założenie szwu... W związku z poprzednim przedwczesnym porodem.

Spodnie ciążowe już u mnie są na porządku dziennym ;)

Witam. Dołączę się do grona. Termin porodu wg usg mam na 2.06.
Jestem już po dwóch wizytach u ginekologa. Serduszko bijące pięknie widziałam ❤
Jest to moja druga ciąża, poprzednia zakończyła się w lutym 2019 przedwczesnym porodem w 23 tc.. I smiercia małego aniołka po najdłuższej dobie mojego życia..
Trzymajcie kciuki bo ta ciaza już wiem że będzie trudna. Jestem obstawiona lekami. I już na zwolnieniu (poprzednia ciążę pracowałam do 22 tc) Od 5 tygodnia przyjmuje dopegyt (nadciśnienie już mi sie przyplatalo) do tego zastrzyki z neoparin, Akard, luteina dwa razy dziennie, I Euthyrox 175.. do tego białko za dużo w moczu... więc badania mam zlecone. .
Pod koniec grudnia już mam zapowiedziane założenie szwu... W związku z poprzednim przedwczesnym porodem.

Spodnie ciążowe już u mnie są na porządku dziennym ;)
Witaj Cytrynka , będzie dobrze Kochana , musi być. A znasz przyczynę przedwczesnego porodu ?

reklama
Do góry