Vingaa
Fanka BB :)
Ja właśnie boje się czerwca nałożę kieckę bo gorąco a tam pewnie spuchnięte nogi [emoji44]i mam dużo popękanych naczynek pod kolanem [emoji53]w dodatku będę blada jak trup - masakra [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z drugiej strony to super, luźna tunikę - może być dłuższa i japonkiJa właśnie boje się czerwca nałożę kieckę bo gorąco a tam pewnie spuchnięte nogi [emoji44]i mam dużo popękanych naczynek pod kolanem [emoji53]w dodatku będę blada jak trup - masakra [emoji12]
To ja zmieniam temat [emoji4] mąż zabrał mnie wczoraj na zakupy i kupił mi dwie pary spodni ciążowych [emoji16] czy któraś z was już posiada takie? Do zwykłych jeszcze się zapielam ale tak na styk a w tych jak swobodnie się człowiek czuje [emoji16][emoji16]
Ja się bardzo cieszę, ze okres w którym będzie największy brzuch obędzie się bez grubych kurtek l, płaszczy, długich kozaków itd
Ja się bardzo cieszę, ze okres w którym będzie największy brzuch obędzie się bez grubych kurtek l, płaszczy, długich kozaków itd
To ja zmieniam temat [emoji4] mąż zabrał mnie wczoraj na zakupy i kupił mi dwie pary spodni ciążowych [emoji16] czy któraś z was już posiada takie? Do zwykłych jeszcze się zapielam ale tak na styk a w tych jak swobodnie się człowiek czuje [emoji16][emoji16]
Dokładnie, też się cieszę [emoji5] Ajak z waszymi kurtkami zimowymi? Wejdziecie w nie większym brzuszkiem? Bo ja mam taką taliowaną i obawiam się że niedługo się nie zapne, a szkoda kupować nowa na tą chwilę.
Ja właśnie boje się czerwca nałożę kieckę bo gorąco a tam pewnie spuchnięte nogi [emoji44]i mam dużo popękanych naczynek pod kolanem [emoji53]w dodatku będę blada jak trup - masakra [emoji12]