reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Coś wam opiszę. Moja historia. 1 ciąża poronienie samoistne, 2 ciąża poronienie samoistne (tydzień przed slubem), 3 ciąża donoszona z gestozą, plamieniami i 37 kg do przodu, leżenie przez 6 miesięcy, 4 ciąża donoszona z toksoplazmozą, małowodziem, z propozycją aborcji, amnipunkcją, a syn ma jedynie padaczkę wczesnodziecięcą i właśnie powoli odstawiamy mu leki. 5 ciąża bliźniacza stracona w drugim trymestrze, 6 ciąża biochemiczna. To moja 7 ciąża i modlę się żeby wszystko było dobrze. Za Was wszystkie też trzymam kciuki!

Ale dużo przeszłaś [emoji17]
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
W którym teraz jesteś dc?
Robiłaś już jakieś badania?
Coś wam opiszę. Moja historia. 1 ciąża poronienie samoistne, 2 ciąża poronienie samoistne (tydzień przed slubem), 3 ciąża donoszona z gestozą, plamieniami i 37 kg do przodu, leżenie przez 6 miesięcy, 4 ciąża donoszona z toksoplazmozą, małowodziem, z propozycją aborcji, amnipunkcją, a syn ma jedynie padaczkę wczesnodziecięcą i właśnie powoli odstawiamy mu leki. 5 ciąża bliźniacza stracona w drugim trymestrze, 6 ciąża biochemiczna. To moja 7 ciąża i modlę się żeby wszystko było dobrze. Za Was wszystkie też trzymam kciuki!

O matko. Teraz musi się udać. Tak strasznie mi przykro, gdy osoby które chcą mieć dzieci ich nie mogą mieć. Teraz głowa do góry i same pozytywne mysli

Smutna historia:(
Trzymam kciuki za teraz

Hej dziewczyny witam sie z wami niesmialo szukajac wsparcia. Nie wiem na jak dlugo zostane ale narazie z powodow dziwnego samopoczucia zrobilam test ktory wyszedl pozytywny. 2 kreska jest jasna ale niestety jest... niestety bo ciaza jest u nas bardzo ale to bardzo nie planowana. Jestem w totalnym szoku i konsternacji na ten moment i nie wiem co ze soba zrobic. Ostatnia @ 2 wrzesnia. Za mna juz nie male przygody, tez kilka strat, chore dziecko a teraz to wszystko. Mialam tez juz 2 ciaze biochemiczne (przy slabych kreskach ciazowych) dlatego napisalam ze nie wiem na jak dlugo u was zagoszcze ale wole popisac z wami niz bic sie sama ze swoimi myslami.

Cześć dziewczyny:)
Cieszę się, że powstała ta grupa. Jestem już mamą 2,5 letniego Nikosia, a we wtorek zrobiłam test i wyszły dwie kreski jestem bardzo szczęśliwa, ponieważ już straciłam nadzieję, że to może się udać.. A tu taka niespodzianka! Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie w porządku... Ostatni okres miałam 1.09, termin wychodzi mi na 6 czerwca na kalkulatorach internetowych.

Hej dziewczyny witam sie z wami niesmialo szukajac wsparcia. Nie wiem na jak dlugo zostane ale narazie z powodow dziwnego samopoczucia zrobilam test ktory wyszedl pozytywny. 2 kreska jest jasna ale niestety jest... niestety bo ciaza jest u nas bardzo ale to bardzo nie planowana. Jestem w totalnym szoku i konsternacji na ten moment i nie wiem co ze soba zrobic. Ostatnia @ 2 wrzesnia. Za mna juz nie male przygody, tez kilka strat, chore dziecko a teraz to wszystko. Mialam tez juz 2 ciaze biochemiczne (przy slabych kreskach ciazowych) dlatego napisalam ze nie wiem na jak dlugo u was zagoszcze ale wole popisac z wami niz bic sie sama ze swoimi myslami.

Mam nadzieje, ze wszystko się ułoży tak, ze będziesz szczęśliwa !

reklama
Cześć dziewczyny:)
Cieszę się, że powstała ta grupa. Jestem już mamą 2,5 letniego Nikosia, a we wtorek zrobiłam test i wyszły dwie kreski jestem bardzo szczęśliwa, ponieważ już straciłam nadzieję, że to może się udać.. A tu taka niespodzianka! Mam tylko nadzieję, że wszystko będzie w porządku... Ostatni okres miałam 1.09, termin wychodzi mi na 6 czerwca na kalkulatorach internetowych.

Witamy :)
Powodzenia- trzeba myśleć pozytywnie :)

Do góry