reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Chyba chce bo trochę się stresuje. Tylko, ze w luxmedzie miałam tylko jedno bezpłatne badanie a tak to cena jego 69zl i nie wiem czy to aby nie cena jakaś z kosmosu?
Muszę się zorientować gdzie tu można to badanie zrobić i zrobię dziś lub jutro
To naprawdę bardzo dużo. Ja płacę w Sla 27 zł. Zaraz jadę, wieczorem wyniki. Chociaż normy są tam dziwne, bo liczą od 1 tyg. A u nich 1 tydzien odpowiada ogólnej normie 3 tyg. Od Ostatniej miesiączki, więc nie wiem czy są to normy od owulacji u nich?ma też ktoś takie normy?

reklama
U mnie też dziwne normy. A mam z diagnostyki. Nic się nie da wyczytać oprócz tego że to któryś do 10 tygodnia
Wydaje mi się że to liczone od 1dc
Zrzutekranu_2019-10-03-09-31-07-336.jpeg

Mąż mi dzisiaj powiedział, że wierzy, że jestem w ciąży, bo mi się nagle cera mega poprawiła. Testy go nie przekonują, bo jedna kreska jest jaśniejsza od drugiej. Nie mogę z tymi facetami czasem. :oops:

Mąż mi dzisiaj powiedział, że wierzy, że jestem w ciąży, bo mi się nagle cera mega poprawiła. Testy go nie przekonują, bo jedna kreska jest jaśniejsza od drugiej. Nie mogę z tymi facetami czasem. :oops:
Znam to, w ciąży na początku roku, która poronilam robię test ciazowy, zaczynam skakac z radosci, krzyczeć, ze sie udalo, a on, ze tam nic nie widzi i mam mu pokazac, kiedy beda mocne dwie kreski :D dlatego tym razem pokazalam mu 4 testy i wyniki bety, takze musiał uwierzyć :D

Nie ważna jaka teoria ważne że słuszną haha [emoji16]
A niech sobie analizuje to jak chce, aby był dobrej myśli [emoji3526]

U mnie też jedna kreska jaśniejsza. Mam nadzieję że mimo wszystko będzie dobrze.

U mnie też dziwne normy. A mam z diagnostyki. Nic się nie da wyczytać oprócz tego że to któryś do 10 tygodnia
Wydaje mi się że to liczone od 1dcZobacz załącznik 1029489
Ja w diagnostyce też miałam takie normy. Ja mojemu mężowi zostawiłam w niedziele test przy lustrze. Pytam i jak?
A on ale o co chodzi?
O test?
No widziałem i co to znaczy?
Dwie kreski jestem w ciąży!!!!
Ale tam była tylko jedna kreska?
SA dwie tylko jedna jest trochę jaśniejsza
Koszmar
To normy z mojego lab

Załączniki

• Screenshot_20191003_095943_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20191003_095943_com.android.chrome.jpg
    149,2 KB · Wyświetleń: 84