Liily
Fanka BB :)
U mnie w 25 DC beta 78To ja zaczynam się bać. OM 01.09 a w 30dc miałam hcg 591
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w 25 DC beta 78To ja zaczynam się bać. OM 01.09 a w 30dc miałam hcg 591
To ja zaczynam się bać. OM 01.09 a w 30dc miałam hcg 591
Wow a który dc?
Alicja z Krainy Czarów dziękuję za słowa wsparcia ja w 25dc miałam tylko 26,5. Według kalkulatora przyrostu HCG u mnie podwaja się co 27h.jutro idę ostatni raz sprawdzić Bete i daje sobie spokój.
35dc wczoraj był
Ja też OM 01.09 i też w piątek mam wizytę. Daj znać co Ci lekarz powie. A w którym dc miałaś owu?Hejka zastanawiałam się czy wątek już będzie, a tu tyle czytania
U mnie OM 1.09, pierwsza wizyta u lekarza za mną, ale było za wcześnie żeby cokolwiek zobaczyć w piątek następna wizyta - już nie mogę się doczekać . Mam nadzieję,że wszystko będzie ok, bo to czekanie doprowadza mnie do szału
OJ TAM MI SIĘ BŁĄD WKRADŁ WYKRES MOJEGO hcgOby jednak ładnie podskoczyła i wszystko było dobrze. Ja jutro także idę na betę, będzie to już czwarta. Z uwagi na wcześniejsze problemy wolę sobie sprawdzać co jakiś czas czy przyrost jest odpowiedni