KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, jest mi niezmiernie miło, że mogę do Was dołączyć. Dziś 7t+3d termin 11.06. To moja pierwsza ciąża.
Gratulacje
Już miałaś jakieś badania ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny, jest mi niezmiernie miło, że mogę do Was dołączyć. Dziś 7t+3d termin 11.06. To moja pierwsza ciąża.
Dziewczyny, dziś pierwszy raz zaliczyłam wymioty zarówno rano jak i w ciągu dnia. Czy będzie coraz gorzej?
Dziękuję ! bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze. Od razu po pozytywnym wyniku testu (jako niedoświadczona przyszła mama) bylam u lekarza, nic nie bylo widac. Połtora tygodnia później był pęcherzyk a w środę słyszałam serduszko. badały mnie trzy różne lekarki - opieka w luxmedzie. i mam do Was pytanie- czy ktoraś z Was miala infekcje w ciąży ? Na ostatniej wizycie mialam taką stwierdzoną, mimo ze nie mam żadnych objawów tej infekcji.. i żadna poprzednia lekarka (2w przeciagu kilku dni) nic takiego nie stwierdziły. Kilka miesiecy wczesniej bylam u tej samej lekarki i tez leczylam wedlug jej wskazówek infekcje. Ja nie wiem, ona tylko tego grzyba stwierdza. A szczerze Wam powiem ze mam obawy co do stosowania globulek z antybiotykiem bo zwyczajnie nie 'czuje' problemu a żaden wymaz nie był pobrany.
Właśnie nie..To ja nie wiem jak ona stwierdza bez wymazu. A mocz miałaś badany ?
Właśnie nie..
Też tak myślę, przed wszelkimi lekami bronię się jak mogę. Wiadomo jakby była konieczność to trudno - ale jak mam takie wątpliwości to wolę nie brać.To ja bym sobie zrobiła mocz i jak tam coś wyjdzie to antybiotyk.. niby antybiotyki są tez dla ciężarnych ale jak nor ma potrzeby to bym nor brała