reklama
sojnabig
Fanka BB :)
A powiem wam im bliżej do lekarza, tym bardziej się stresuje
Ja tak samo
Ja miałam ostatnia miesiączkę 27.08 i termin z ostatniej miesiączki mam na 1.06 a z usg ma 2.06Hej dziewczyny kiedy mialyscie miesiączkę? Ja miałam 20.08 i próbuje sie dobić żeby umówić się do ginekologa , jeszcze nie wiem czy wszystko się uda i czy będę bardziej mama majowa czy czerwcowa , ale ciekawi mnie kiedy mialyscie ostatnia miesiączkę i jaki wam wychodzi termin
Widziałaś już zarodek i serduszko?Ja miałam ostatnia miesiączkę 27.08 i termin z ostatniej miesiączki mam na 1.06 a z usg ma 2.06
A kiedy masz wizytę u lekarza? No właśnie u mnie ginekolog powiedziała, że powinno już być widać ciałko żółte dlatego boję się, że to może być puste jajo... Kazała zrobić badania i przyjść w czwartek.Czyli idziemy podobnie, to ja pewnie też nie mam co liczyć że na usg zobaczę coś więcej
Dzisiaj mam wizytę wieczoremA kiedy masz wizytę u lekarza? No właśnie u mnie ginekolog powiedziała, że powinno już być widać ciałko żółte dlatego boję się, że to może być puste jajo... Kazała zrobić badania i przyjść w czwartek.
Mam tylko pęcherzyk 26 mm bez ciałka żółtego i zarodka... W czwartek idę znowu.Widziałaś już zarodek i serduszko?
Strasznie masz nadgorliwego ginekologa. To tylko dwa dni różnicy. Ja miałam OM 25 sierpnia i gin mi powiedziała że aby uniknąć właśnie takiej sytuacji jak Twoja to żebym przyszła w 8 TC (idę 7+1). Wtedy nie będzie żadnych wątpliwości. A jeśli do czwartku znowu nic nie będziesz miała to weekend z głowy podejrzewam bo będziesz się zamartwiałaMam tylko pęcherzyk 26 mm bez ciałka żółtego i zarodka... W czwartek idę znowu.
reklama