reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Warto kupić na olx.. często w super stanie, a po za tym one są niezniszczalne:-) :)

A wiecie, ze ja raczej wszystko będę kupowała z drugiej ręki [emoji6]
Przy pierwszym dziecku szalałam i wszystko nowe, potem za grosze to sprzedałam, a wózek przy drugim i tak chciałam inny [emoji1787] wiec tez był do wymiany.

Teraz poza materacykiem do łóżka i innymi higienicznie ważnymi rzeczami, raczej wszystko kupię używane [emoji2956]

To tak jak ja w poprzednich. Zaczynałam i kończyłam z tą samą wagą. Wymioty były okropne. Teraz tylko mdłości, ale to dopiero początek 8 tygodnia, zobaczymy.

Ja startuję z wagą 66. Trochę się martwię, bo od stycznia byłam na diecie i schudłam 10 kg. Obawiam się w ciąży efektu jo-jo. Już teraz widzę, że wyciągam wszystko.
Ja tak wymiotowalam w obu ciążach że najpierw chudlam 5kg a potem tylam 5kg więc w sumie nic się nie zmieniało czekam aż teraz zacznę maraton. Ost patrzyłam w kartę ciąży to w 9 mscu ważyłam 63 kg.czyli tyle co teraz

My staraliśmy się o 3 dzidzię prawie 9 lat. Maratony po klinikach i takie tam...
Mąż zwariował i chce wszystko nowe. Nie zdawałam sobie sprawy, że była w nim aż taka tęsknota za bobaskiem. [emoji846]
A wiecie, ze ja raczej wszystko będę kupowała z drugiej ręki [emoji6]
Przy pierwszym dziecku szalałam i wszystko nowe, potem za grosze to sprzedałam, a wózek przy drugim i tak chciałam inny [emoji1787] wiec tez był do wymiany.

Teraz poza materacykiem do łóżka i innymi higienicznie ważnymi rzeczami, raczej wszystko kupię używane [emoji2956]

Ja nie mam żadnego parcia na zakupy tak jak przy pierwszym dziecku :p właściwie to mam wszystko po starszaku, muszę dokupić tylko gondole do wózka i fotelik do auta

Też nic nie mam, wszystko po strasznych poddawane. Zresztą ja się zarzekałam że więcej dzieci nie chcę mieć. A teraz bym dała wszystko żeby ciążę donosić. Co do ubranek i rzeczy większość zawsze kupowałam z drugiej ręki.

Ja tez musze dokupić tylko pare rzeczy bo mam wszystko po starszej [emoji1] fotelik i baza do auta dostawke do łóżka i moze cos jeszcze wpadnie po drodze do kupienia, jak bedzie corka to wg bede miala wszystko z ubran hehe

reklama
Do góry