SyLwuniaa
Fanka BB :)
Na takie lekkie skurcze dobry jest też magnez..mi pomógł kilka razyDziewczyny czy na bóle brzucha bierzecie nospe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na takie lekkie skurcze dobry jest też magnez..mi pomógł kilka razyDziewczyny czy na bóle brzucha bierzecie nospe?
Ja to na początek chustę polecam przy synku nauczyłem się sama motac, ale miał już kilka ms i zalowalam, że tak późno ..I miałam tkaną, ale myślę że dla noworodka to elastyczna chyba może być lepsza.. A nosidlo Tuli też mam, ale używałam go w sumie gdy synek już był spory, w sumie to mąż nosił na wycieczkachMy przy poprzednich chłopakach mieliśmy mieszkanie na 4 pietrze bez windy - nie było szans na wytaszczenie wózka (cały czas byl w bagażniku [emoji1787]) i łóżeczko w pokoju dzieci i dodatkowo kołyskę w sypialni. Przy jednym i przy drugim sprawdziło się super.
Teraz mamy dom i piętro, wiec chyba układ będzie podobny, tyle ze do naszej sypialni myślę o dostawce, a na dole w ciągu dnia chyba w wózku będzie i w bujaczku [emoji2956]
Czy któraś z Was rozważa zrobienie badań genetycznych Nifty Pro ? albo Sanco ?
I ma jeszcze pytanie o nosidełko ? Czy któraś z Was ma doświadczenie z Tulą ? Przy poprzednich miałam BabyBjorna i sprawdzał się, ale o Tuli też słyszałam dużo dobrego...
Ja też biorę acard, też lekarka mi zleciła .. chyba zwiększa tworzenie się naczyń krwionośnych i ukrwienieDziewczyny ja też się pochwalę, byłam dziś na iść i widziałam pulsujace serduszko ❤ jak szalone. Wg ostatniej miesiączki to 6+1, a wg usg to 5+5.
Czy którejś z Was lekarz zalecił acard?
U mnie że względu na długie starania uznał, że ciążę trzeba zabezpieczyć z każdej możliwej strony
Warto kupić na olx.. często w super stanie, a po za tym one są niezniszczalneDzięki za opinie... tylko ta Tula mi się taka duża wydaje jak dla maluszka, wiem ze tam jakaś wkładkę się dokupuje ... nie miałam z tym wczesniej styczności, wiec jak wszystko będzie dobrze, to po 12 tc się wybiorę do sklepu pomacać [emoji1787]
Koniec 8 tygodnia, a jak będziesz mieć t8d1 to jest początek 9 tygodniaDziewczyny. Z mężem mamy zagwozdke. Z racji, że jest to nasza pierwsza ciąża, czujemy się jak studenci na pierwszym roku. Nic nie wiemy. Z aplikacji wynika że jestem w t7d6 czyli jest to początek 8 tygodnia czy jego koniec? Różne kalkulatory podają co innego jedne że to 7 tydzień drugie że 8. :/
Dziewczyny. Z mężem mamy zagwozdke. Z racji, że jest to nasza pierwsza ciąża, czujemy się jak studenci na pierwszym roku. Nic nie wiemy. Z aplikacji wynika że jestem w t7d6 czyli jest to początek 8 tygodnia czy jego koniec? Różne kalkulatory podają co innego jedne że to 7 tydzień drugie że 8. :/
DziekiiiKoniec 8 tygodnia, a jak będziesz mieć t8d1 to jest początek 9 tygodnia