reklama
Paulaa28
Fanka BB :)
A colę próbowałaś pic ?Ja już zaczęłam 9tc i niestety czy to rano czy wieczór , mdłości mam wciąż
To jedyne co mnie ratuje ..
sojnabig
A colę próbowałaś pic ?
To jedyne co mnie ratuje ..
Tak, niestety nie pomaga :/
Paulaa28
Idę jeszcze raz do apteki z wskazaniem tego co napisałaś
Liczę, ze pomoże
inay
Aktywna w BB
I niestety nie uda mi się studiować, zrobić praktyk i jednocześnie być w ciąży . Przyszłam się trochę wyżalić... Nie martwiłabym się tym aż tak gdyby nie to, że to ostatnia szansa na skończenie tego kierunku. Ale widocznie tak miało być. Spokojnego wieczoru Wam życzę
Myszka90
U mnie nadal bolące sutki, większe piersi. I zle samopoczucie. Często mi się robi słabo jak za długo stoję a wczoraj to nawet w trakcie spaceru. I mdli mnie. Zachcianki mam głównie na śledzie [emoji39] słodkie mnie odrzuca, albo jem oczami... Wezmę kawałek czekolady i mi gorzej [emoji85] i chudnę.... Schudłam już 2kg... Nie objadam się bo mi nie dobrze i jem bardzo mało słodkiego (zwykle to się objadam bo uwielbiam słodycze) ale i nie żałuję sobie a mimo to waga w dół poszła. Choć domyślam się że potem nadrobię... W ostatniej ciąży przytyłam 17kg...
esmme
U mnie nadal bolące sutki, większe piersi. I zle samopoczucie. Często mi się robi słabo jak za długo stoję a wczoraj to nawet w trakcie spaceru. I mdli mnie. Zachcianki mam głównie na śledzie [emoji39] słodkie mnie odrzuca, albo jem oczami... Wezmę kawałek czekolady i mi gorzej [emoji85] i chudnę.... Schudłam już 2kg... Nie objadam się bo mi nie dobrze i jem bardzo mało słodkiego (zwykle to się objadam bo uwielbiam słodycze) ale i nie żałuję sobie a mimo to waga w dół poszła. Choć domyślam się że potem nadrobię... W ostatniej ciąży przytyłam 17kg...
Ojjjj jak ja bym chciała przytyć max 10 kg [emoji3544][emoji3544] ale to raczej w moim wykonaniu słabo będzie wyglądało... zreszta po wakacjach niestety wpadł mi lekki nadbagaż, a przed wakacjami się doprowadziłam do fajnej figury... teraz już chyba nie zdąży wrócić do wagi z początku lata [emoji1787][emoji1787]
Też tak mam, śledzie do każdego posiłku, a słodkiego mi się chce, zrobię gryzą i mi nie dobrze.Zachcianki mam głównie na śledzie [emoji39] słodkie mnie odrzuca, albo jem oczami... Wezmę kawałek czekolady i mi gorzej [emoji85]
reklama
Paulaa28
U mnie tez z 57 kg na 61 kg po wakacjach.... dlatego cieszę się, ze nie ciągnie mnie do słodyczyOjjjj jak ja bym chciała przytyć max 10 kg [emoji3544][emoji3544] ale to raczej w moim wykonaniu słabo będzie wyglądało... zreszta po wakacjach niestety wpadł mi lekki nadbagaż, a przed wakacjami się doprowadziłam do fajnej figury... teraz już chyba nie zdąży wrócić do wagi z początku lata [emoji1787][emoji1787]