reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Mi poleciła babka w aptece lactosolum - syrop. Nie pomaga ... do tego pije zakwas z buraków, kefiry, pije koktajle z jabłek, suszone śliwki nic zero.
Dziewczyny ja wyglądam jak w ciąży, ale spożywczej! dla mnie to jest dramat!

reklama
A powiedzcie mi jak u Was z objawami? Mnie bolą piersi, ale dzisiaj są jakieś takie miękkie, nie nabrzmiałe. Mdłości, zgagę mam ale nie co dziennie, raz lepiej raz gorzej. Często sikam, Dzisiaj tak dziwnie, bo w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży. Po ostatnim poronieniu świruje strasznie. Wizytę mam 28.10. Nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu.

Ja też tak wyglądam. Mam w domu ten syrop lactosolum oraz te czopki i coś mi się wydaje że będę musiała niedługo użyć tych czopkow ale może dzięki temu w końcu będzie lepiej
Mi poleciła babka w aptece lactosolum - syrop. Nie pomaga ... do tego pije zakwas z buraków, kefiry, pije koktajle z jabłek, suszone śliwki nic zero.
Dziewczyny ja wyglądam jak w ciąży, ale spożywczej! dla mnie to jest dramat!

Ja też tak wyglądam. Mam w domu ten syrop lactosolum oraz te czopki i coś mi się wydaje że będę musiała niedługo użyć tych czopkow ale może dzięki temu w końcu będzie lepiej
Ja muszę zacząć działać ..właśnie pije kefir ... cera mi totalnie się pogorszyła, bóle głowy .... o dzinsach mogę zapomnieć,
Ale chociaż mam ładne nowe dresy ☺️

A powiedzcie mi jak u Was z objawami? Mnie bolą piersi, ale dzisiaj są jakieś takie miękkie, nie nabrzmiałe. Mdłości, zgagę mam ale nie co dziennie, raz lepiej raz gorzej. Często sikam, Dzisiaj tak dziwnie, bo w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży. Po ostatnim poronieniu świruje strasznie. Wizytę mam 28.10. Nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu.
U mnie jest strasznie [emoji3525] co dzień be przerwy mdłości, zawroty głowy, bolące sutki, kompletny brak apetytu i mogę spać bez przerwy.

Chętnie się podzielę objawami [emoji39]

Dziewczyny a poradzicie coś na wzdęcia :( normalnie wyglądam jak w 6miesiacu :( myślicie że można Espumisan?
Ze względu na działanie symetykonu i brak jego wchłaniania z przewodu pokarmowego do organizmu, nie są spodziewane szkodliwe skutki stosowania leku w okresie ciąży i karmienia piersią.

To z ulotki. Myślę że można.

reklama
U mnie nabrzmiałe strasznie piersi, zachcianek brak, w sumie to nic mi się nie chce jeść st. No i z wzdęciami też walczę, niestety. Jak pochodzę trochę to boli brzuch :/

Do góry