reklama
Paulaa28
Fanka BB :)
Tinia już tu jednej z dziewczyn polecałam, w poprzedniej ciąży CAŁE 9 MIESIĘCY miałam z tym problem, dodatkowo musiałam łykać żelazo i to jeszcze wzmagało problem. Colon c i duphalac - jedyne co pomagało
Idę jeszcze raz do apteki z wskazaniem tego co napisałaś
A powiedzcie mi jak u Was z objawami? Mnie bolą piersi, ale dzisiaj są jakieś takie miękkie, nie nabrzmiałe. Mdłości, zgagę mam ale nie co dziennie, raz lepiej raz gorzej. Często sikam, Dzisiaj tak dziwnie, bo w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży. Po ostatnim poronieniu świruje strasznie. Wizytę mam 28.10. Nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu.
Tinia
Ja też tak wyglądam. Mam w domu ten syrop lactosolum oraz te czopki i coś mi się wydaje że będę musiała niedługo użyć tych czopkow ale może dzięki temu w końcu będzie lepiej
Mi poleciła babka w aptece lactosolum - syrop. Nie pomaga ... do tego pije zakwas z buraków, kefiry, pije koktajle z jabłek, suszone śliwki nic zero.
Dziewczyny ja wyglądam jak w ciąży, ale spożywczej! dla mnie to jest dramat!
Paulaa28
Ja muszę zacząć działać ..właśnie pije kefir ... cera mi totalnie się pogorszyła, bóle głowy .... o dzinsach mogę zapomnieć,Ja też tak wyglądam. Mam w domu ten syrop lactosolum oraz te czopki i coś mi się wydaje że będę musiała niedługo użyć tych czopkow ale może dzięki temu w końcu będzie lepiej
Ale chociaż mam ładne nowe dresy
Liily
U mnie jest strasznie [emoji3525] co dzień be przerwy mdłości, zawroty głowy, bolące sutki, kompletny brak apetytu i mogę spać bez przerwy.A powiedzcie mi jak u Was z objawami? Mnie bolą piersi, ale dzisiaj są jakieś takie miękkie, nie nabrzmiałe. Mdłości, zgagę mam ale nie co dziennie, raz lepiej raz gorzej. Często sikam, Dzisiaj tak dziwnie, bo w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży. Po ostatnim poronieniu świruje strasznie. Wizytę mam 28.10. Nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu.
Chętnie się podzielę objawami [emoji39]
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziewczyny a poradzicie coś na wzdęcia normalnie wyglądam jak w 6miesiacu myślicie że można Espumisan?
kasieczna
Ze względu na działanie symetykonu i brak jego wchłaniania z przewodu pokarmowego do organizmu, nie są spodziewane szkodliwe skutki stosowania leku w okresie ciąży i karmienia piersią.Dziewczyny a poradzicie coś na wzdęcia normalnie wyglądam jak w 6miesiacu myślicie że można Espumisan?
To z ulotki. Myślę że można.
Chętnie przyjmę. Będę spokojniejszaU mnie jest strasznie [emoji3525] co dzień be przerwy mdłości, zawroty głowy, bolące sutki, kompletny brak apetytu i mogę spać bez przerwy.
Chętnie się podzielę objawami [emoji39]
reklama
Niemampomyslu
U mnie nabrzmiałe strasznie piersi, zachcianek brak, w sumie to nic mi się nie chce jeść st. No i z wzdęciami też walczę, niestety. Jak pochodzę trochę to boli brzuch :/A powiedzcie mi jak u Was z objawami? Mnie bolą piersi, ale dzisiaj są jakieś takie miękkie, nie nabrzmiałe. Mdłości, zgagę mam ale nie co dziennie, raz lepiej raz gorzej. Często sikam, Dzisiaj tak dziwnie, bo w ogóle się nie czuję jakbym była w ciąży. Po ostatnim poronieniu świruje strasznie. Wizytę mam 28.10. Nie wiem czy nie zwariuję do tego czasu.