reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
A nieeee to moje dziecko jak miało rok to już jadło całe jabłko bez obierania :p zeby miał i z nich korzystał :D teraz wszystko gryzie..: Gdybyście widziały jak on lody je...

A nieeee to moje dziecko jak miało rok to już jadło całe jabłko bez obierania :p zeby miał i z nich korzystał :D teraz wszystko gryzie..: Gdybyście widziały jak on lody je...

IMG_4007.JPG

Mój też lubi lody :p

Dziewczyny, to moj 6 tydzien. Z objawow mialam tylko bol brzucha, ktory ustapil 2 dni temu. Boje sie ze moje szczescie sie skonczylo. Wizyta dopiero 23 pazdziernika. Panikuje. Nie mam innych objawow

Dziewczyny, to moj 6 tydzien. Z objawow mialam tylko bol brzucha, ktory ustapil 2 dni temu. Boje sie ze moje szczescie sie skonczylo. Wizyta dopiero 23 pazdziernika. Panikuje. Nie mam innych objawow
Ja z córcia cała ciąże nie miałam objawów. Wiadomo jak zaczęła się ruszać to tak, ale kompletnie nic na początku ciąży nie miałam. Brzuch nie bolał. Piersi też nie nawet nie urosły zbyt dużo, a biust raczej mały mam. Mdlosci też nie. Dopiero w 4 miesiącu ochota na słodkie. I waga szalała. Do 3 miesiaca wrzuciłam na siebie 7 kg, a brzucha nie było. Mimo to ciąża książkowa. Więc ciesz się, że nie masz objawów.

Ja z córcia cała ciąże nie miałam objawów. Wiadomo jak zaczęła się ruszać to tak, ale kompletnie nic na początku ciąży nie miałam. Brzuch nie bolał. Piersi też nie nawet nie urosły zbyt dużo, a biust raczej mały mam. Mdlosci też nie. Dopiero w 4 miesiącu ochota na słodkie. I waga szalała. Do 3 miesiaca wrzuciłam na siebie 7 kg, a brzucha nie było. Mimo to ciąża książkowa. Więc ciesz się, że nie masz objawów.
Tylko mnie od samego poczatku brzuch bolal jak na okres a teraz prawie nic...

reklama
wiadomo co było przyczyną?

przepraszam ze nieco mniej się ostatnio odzywam, ale właśnie weszłam w najgorszy dla mnie psychicznie czas, bo to właśnie w 8tyg straciłam poprzednią ciążę i nie ukrywam ze od początku tygodnia mam mega schizy i straszne doły. próbuję robić wszystko aby pozbyć się tego okropnego ucisku w żołądku, ale jest to trudne. Co chwila sobie coś wkręcam, a to że piersi jakoś mniej bolą, a to ze mdłości jakieś łagodniejsze... wariuję... W pt wizyta. Boszzzzz.... tak bardzo chciałabym aby było dobrze....
Ojj jak ja Cie dobrze rozumiem, ja jestem jeszcze przed pierwszą wizytą i już znoszę jajo.... a jak dobrze pójdzie i będę w 8 tygodniu to nawet nie chce sobie wyobrażać nawet co to będzie....
Według kalendarzyka mam 5 tydzień i 7 dzień

Do góry