reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Dziewczyny, piszecie o wysokim libido. A czy serduszkujecie się? Bo ja ochotę to mam wielką ale boje się czy to w tak wczesnej ciąży może nie zaszkodzić...
Dziewczyny, piszecie o wysokim libido. A czy serduszkujecie się? Bo ja ochotę to mam wielką ale boje się czy to w tak wczesnej ciąży może nie zaszkodzić...
My caly czas sie serduszkujemy jestem po wizycie i doktorka nie miala zadnych przeciwwskazan.

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Czytałam chyba aż za dużo w internetach [emoji85] i takie plamienia albo się rozkręcą bo zacznie się najgorsze albo to może być wynik np serduszkowania bo naczynka są delikatne... [emoji3525] Oby to drugie i na razie abstynencja...

@ewaoka cieszę się że u Ciebie wszystko w porządku, miałam krwiaki w poprzedniej ciąży. Nie raz dawały mi strachu co nie miara ale wszystko dobrze się skończyło.

Dzisiaj to chyba coś jest w powietrzu...ja też się słabo czuje... Ciągle spać mi się chce, syn zasnął to i ja dwie godziny pospalam, a po drzemce mdłości ze zdwojoną siła... [emoji85] Spać nadal mi się chce. Oby Mąż wrócił normalnie z pracy bo jestem do niczego i chwała temu coś wymyslil dania w słoiczkach... Zawsze mam coś w zapasie dla syna w razie braku obiadu, czasu czy czegokolwiek... Aczkolwiek źle mi czasem z tym jak mu dam [emoji85] no ale dzisiaj to masakra jakaś, ledwo na nogach stoję [emoji3525]

Oj tam. Ja tez się ratuje słoiczkami i jakoś nie mam wyrzutów. Młody zjada, ja mam z głowy czyli win win. A czy niezdrowe? Pytanie kto hak gotuje i z czego ale często to tez trudno mieć stu procentowa pewność z czego się robi. No chyba ze ma się wszystkie swoje produkty

reklama
Do góry