reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja mam wizytę dopiero 18.10.2019 :( Chyba oszaleje do tego czasu.. choć sama przez telefon mówiłam przy zapisywaniu, ze chce dopiero wtedy, gdy będzie na pewno wszystko widac, a teraz żałuję, ze sie wcześniej nie zapisałam :(
Czekanie do pierwszego usg z bijącym serduszkiem jest najgorsze, później już ciąża przeleci..
Choć nie wIem czy nie pójdę wcześniej ze względu na infekcje jakąś, trwającą juz 4dzien :/ Smaruje roznymi maściami, iladian itd i nic nie pomaga :( Przy pierwszej ciazy z coreczka cala ciaze miałam problem z infekcjami :/

Ja tez bym już chciała wiedzieć cokolwiek, ciagle się stresuje :( beta przyrasta ale wiadomo, ze różnie to bywa a najbardziej stresuje brak objawów. W pierwszej ciąży tez zadnych nie miałam ale ja to panikarstwo studiowałam w pierwszej ławce [emoji23]

reklama
Do góry