Na pewno takHej dziewczyny ja też się witam ostatni okres miałam 24 sierpnia, planuje iść do lekarza 11.10. Jak myślicie będzie już coś widać?
reklama
Na pewno takHej dziewczyny ja też się witam ostatni okres miałam 24 sierpnia, planuje iść do lekarza 11.10. Jak myślicie będzie już coś widać?
marti0621
Fanka BB :)
Super ! To teraz trzymam mocno kciukimelduję się po wizycie lekarz uparł się że i tak zrobi mi usg i o dziwo był widoczny już pęcherzyk także super za tydzień mam kolejną wizytę - powinien być widoczny dzidziuś, a za dwa tyg - serduszko to będą najdłuższe dwa tygodnie czekania ever
marti0621
Ja miałam 20.08 czyli równy tydzień przed i równy tydzień przed też mam wizytę. Również mam nieregularne cykle i nie wiem czy ciąża nie będzie późniejsza ,ale muszę sprawdzić czy jest wszystko dobrze zagniezdzoneA jak długie masz cykle?
marti0621
Część! Tak ,myślę ,że będzie i widaćHej dziewczyny ja też się witam ostatni okres miałam 24 sierpnia, planuje iść do lekarza 11.10. Jak myślicie będzie już coś widać?
Ja mam wizytę dopiero 18.10.2019 Chyba oszaleje do tego czasu.. choć sama przez telefon mówiłam przy zapisywaniu, ze chce dopiero wtedy, gdy będzie na pewno wszystko widac, a teraz żałuję, ze sie wcześniej nie zapisałam
Czekanie do pierwszego usg z bijącym serduszkiem jest najgorsze, później już ciąża przeleci..
Choć nie wIem czy nie pójdę wcześniej ze względu na infekcje jakąś, trwającą juz 4dzien :/ Smaruje roznymi maściami, iladian itd i nic nie pomaga Przy pierwszej ciazy z coreczka cala ciaze miałam problem z infekcjami :/
Czekanie do pierwszego usg z bijącym serduszkiem jest najgorsze, później już ciąża przeleci..
Choć nie wIem czy nie pójdę wcześniej ze względu na infekcje jakąś, trwającą juz 4dzien :/ Smaruje roznymi maściami, iladian itd i nic nie pomaga Przy pierwszej ciazy z coreczka cala ciaze miałam problem z infekcjami :/
sojnabig
Ja tez bym już chciała wiedzieć cokolwiek, ciagle się stresuje beta przyrasta ale wiadomo, ze różnie to bywa a najbardziej stresuje brak objawów. W pierwszej ciąży tez zadnych nie miałam ale ja to panikarstwo studiowałam w pierwszej ławce [emoji23]
reklama