reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Możesz spróbować, ale nie wiem jak to potraktują. Ja wykupiłam dodatkowe ubezpieczenie w PZU w pracy, za miesiąc akurat zaszłam w ciążę i to było 10msc i wypłacili, ale to się w tej karencji miescilo.
Może się nie dolicza miesiąca [emoji1]

reklama
Ja dzisiaj mam bardzo słaby dzień. Wczoraj było dobrze, a dziś tragedia. Męczą mnie mdłości i już nic nie pomaga. Poza tym co chwilę bym spała... Na mięso nie mogę patrzeć, mam straszną wybiórczość pokarmową.
Wczoraj miałam identycznie. Cały dzień mdłości i odbijanie się ,przeszło jak zjadłam koło 21 biała bułkę z masłem! Jak ręka odjął.
Byłam w szoku bo pieczywa w ogóle nie jadam od x lat.

Możesz spróbować, ale nie wiem jak to potraktują. Ja wykupiłam dodatkowe ubezpieczenie w PZU w pracy, za miesiąc akurat zaszłam w ciążę i to było 10msc i wypłacili, ale to się w tej karencji miescilo.
Może się nie dolicza miesiąca [emoji1]
Licząc od października do czerwca mija 9 miesięcy. Pytanie, czy oni zaokgrąglają miesiące? Zresztą mój termin jest na 01.06, a niektóre kalkulatory liczą koniec maja, także nie wiadomo, kiedy urodzę [emoji2] Zobaczmy, może akurat się uda.

Wczoraj miałam identycznie. Cały dzień mdłości i odbijanie się ,przeszło jak zjadłam koło 21 biała bułkę z masłem! Jak ręka odjął.
Byłam w szoku bo pieczywa w ogóle nie jadam od x lat.
Ja jem pieczywo i też mi pomaga. Poza tym wszelkie sucharki, typu Wasa lub chrupki kukurydziane. Jednak dziś jest kiepsko i prawie nic nie pomaga [emoji3525] Najgorzej jest w pracy, mam pod opieką ponad 20 dzieci, a nagle mnie łapią mdłości i mam ochotę się położyć...

Ja jem pieczywo i też mi pomaga. Poza tym wszelkie sucharki, typu Wasa lub chrupki kukurydziane. Jednak dziś jest kiepsko i prawie nic nie pomaga [emoji3525] Najgorzej jest w pracy, mam pod opieką ponad 20 dzieci, a nagle mnie łapią mdłości i mam ochotę się położyć...
Najlepsze są migdały na mdlosci ode mnie z rodziny wszystkie ciężarne jadly i naprawdę gorąco polecam

Dziewczyny, macie aplikacje baby boom, czy piszecie na stronie? Ja najpierw miałam jakąś, która się ściągnęła automatycznie, ale wyglądała nadal typowo jak strona www. A dzisiaj sobie wyszukałam w sklepie Play i gorąco polecam. Znacznie wygodniej się korzysta [emoji846]

U mnie dziś zdecydowanie lepszy dzień , obudziłam się mdłościami, ale jeszcze zasnęłam i jest dużo lepiej :) w końcu nie miałam ochoty spać cały dzień i nawet dobrze funkcjonuje, a po wyborach zabrałam synka na lody i zjadłam że smakiem :)
No i staram się nie stresować, coa być to będzie ... I tak nie mam na to wpływu, więc nie ma co się zamartwiać na zapas

reklama
Do góry