reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja tez jeszcze nie byłam u lekarza i dopiero wybiorę sie po 16. 10 na pewno bo wcześniej nie mogę a moja gin tylko w poniedziałki i środy przyjmuje [emoji3526]

Mnie boli brzuch od ok tygodnia i chce mi sie słodkiego megaa[emoji3526] no i cycki... Tykajace bomby tak masakrycznie bola
Moje tak samo, nawet ich nie pozwalam raczej dotykać [emoji2] Chyba je już zacznę smarować, bo zaczynają się powiększać, a mocne nawilżenie na pewno nie zaszkodzi. Może uniknę rozstępów

reklama
U mnie w 1 ciąży bylo rewelacyjnie, super włos zawsze dobrze sie ukladal grube i wg a teraz to wg nie moja glowa[emoji24]
Jeszcze troche to lysa będę
Mi to w pierwszej ciąży wręcz się poprawiły włosy, tak jak zwykle myje codziennie to w ciąży spokojnie co drugi a na upartego i co trzeci dzień, i nie wypadały mi. A teraz to jakaś masakra... W takim tempie to do końca ciąży będę łysa [emoji85]

Dla mnie rozstępy to juz nie problem [emoji23][emoji23] zostały po córce dopiero w 9 miesiącu 3 tygodnie przed porodem dostałam je w prezencie i na bokach, cieszy mnie fakt zw nie sa mocne [emoji3526]
Moje tak samo, nawet ich nie pozwalam raczej dotykać [emoji2] Chyba je już zacznę smarować, bo zaczynają się powiększać, a mocne nawilżenie na pewno nie zaszkodzi. Może uniknę rozstępów

Dla mnie rozstępy to juz nie problem [emoji23][emoji23] zostały po córce dopiero w 9 miesiącu 3 tygodnie przed porodem dostałam je w prezencie i na bokach, cieszy mnie fakt zw nie sa mocne [emoji3526]
Ja mam za przeproszeniem na dupie. Zaczęłam za szybko rosnąć w wieku nastoletnim. Teraz też pewnie nie uniknę rozstępów, ale że to moja pierwsza ciąża, to wolę dmuchać na zimne.

Jutro ide jeszcze raz na bete, mam nadzieję ze po 3 wynikach bedziw wiarygodny tydzień bo chociaż tydzien przesunięta owulacje mialam [emoji16]
W srode byla 17 w piątek 66 wiec przyrost jest fajny [emoji3526][emoji3526]

Powiem Ci ze smarowalam sie od 5 miesiąca bo dopiero cos tam bylo widac mimo tego ze bylam bardzo szczupła i no dopiero pod sam koniec do mnie zawitaly
Ja mam za przeproszeniem na dupie. Zaczęłam za szybko rosnąć w wieku nastoletnim. Teraz też pewnie nie uniknę rozstępów, ale że to moja pierwsza ciąża, to wolę dmuchać na zimne.

Powiem Ci ze smarowalam sie od 5 miesiąca bo dopiero cos tam bylo widac mimo tego ze bylam bardzo szczupła i no dopiero pod sam koniec do mnie zawitaly
No bo to już apogeum naciągania skóry...
Ja na razie myślę o cyckach, bo one już się zmieniają. Czym smarowałaś?

Polecacie oliwkę Hipp dla kobiet w ciąży? [emoji1768]

reklama
Do góry