reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja tez jeszcze nie byłam u lekarza i dopiero wybiorę sie po 16. 10 na pewno bo wcześniej nie mogę a moja gin tylko w poniedziałki i środy przyjmuje [emoji3526]

Mnie boli brzuch od ok tygodnia i chce mi sie słodkiego megaa[emoji3526] no i cycki... Tykajace bomby tak masakrycznie bola
Moje tak samo, nawet ich nie pozwalam raczej dotykać [emoji2] Chyba je już zacznę smarować, bo zaczynają się powiększać, a mocne nawilżenie na pewno nie zaszkodzi. Może uniknę rozstępów

reklama
U mnie w 1 ciąży bylo rewelacyjnie, super włos zawsze dobrze sie ukladal grube i wg a teraz to wg nie moja glowa[emoji24]
Jeszcze troche to lysa będę
Mi to w pierwszej ciąży wręcz się poprawiły włosy, tak jak zwykle myje codziennie to w ciąży spokojnie co drugi a na upartego i co trzeci dzień, i nie wypadały mi. A teraz to jakaś masakra... W takim tempie to do końca ciąży będę łysa [emoji85]

Dla mnie rozstępy to juz nie problem [emoji23][emoji23] zostały po córce dopiero w 9 miesiącu 3 tygodnie przed porodem dostałam je w prezencie i na bokach, cieszy mnie fakt zw nie sa mocne [emoji3526]
Moje tak samo, nawet ich nie pozwalam raczej dotykać [emoji2] Chyba je już zacznę smarować, bo zaczynają się powiększać, a mocne nawilżenie na pewno nie zaszkodzi. Może uniknę rozstępów

Dla mnie rozstępy to juz nie problem [emoji23][emoji23] zostały po córce dopiero w 9 miesiącu 3 tygodnie przed porodem dostałam je w prezencie i na bokach, cieszy mnie fakt zw nie sa mocne [emoji3526]
Ja mam za przeproszeniem na dupie. Zaczęłam za szybko rosnąć w wieku nastoletnim. Teraz też pewnie nie uniknę rozstępów, ale że to moja pierwsza ciąża, to wolę dmuchać na zimne.

Jutro ide jeszcze raz na bete, mam nadzieję ze po 3 wynikach bedziw wiarygodny tydzień bo chociaż tydzien przesunięta owulacje mialam [emoji16]
W srode byla 17 w piątek 66 wiec przyrost jest fajny [emoji3526][emoji3526]

Powiem Ci ze smarowalam sie od 5 miesiąca bo dopiero cos tam bylo widac mimo tego ze bylam bardzo szczupła i no dopiero pod sam koniec do mnie zawitaly
Ja mam za przeproszeniem na dupie. Zaczęłam za szybko rosnąć w wieku nastoletnim. Teraz też pewnie nie uniknę rozstępów, ale że to moja pierwsza ciąża, to wolę dmuchać na zimne.

Powiem Ci ze smarowalam sie od 5 miesiąca bo dopiero cos tam bylo widac mimo tego ze bylam bardzo szczupła i no dopiero pod sam koniec do mnie zawitaly
No bo to już apogeum naciągania skóry...
Ja na razie myślę o cyckach, bo one już się zmieniają. Czym smarowałaś?

Polecacie oliwkę Hipp dla kobiet w ciąży? [emoji1768]

reklama
Do góry