reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dla mnie włosy wypadaja garściami... Nie wiem dlaczego ale to jeszcze przed ciaza zaczęły.
Moze to po pierwszej ciazy?
Mi to w pierwszej ciąży wręcz się poprawiły włosy, tak jak zwykle myje codziennie to w ciąży spokojnie co drugi a na upartego i co trzeci dzień, i nie wypadały mi. A teraz to jakaś masakra... W takim tempie to do końca ciąży będę łysa [emoji85]

reklama
U mnie bez wzdęć ale za to z zachciankami...śledziki, kapustka i mmmm...kebab [emoji23] będzie chłopak jak nic [emoji23] w pierwszej ciąży (mam synka) kebaby mogłabym jeść na okrągło haha na szczęście jakoś nie szło to na kilogramy [emoji85]

Myszka - ja na początku pierwszej ciąży nie mogłam patrzeć na mięso. Ale mdłości nie miałam. W tej mam mdłości i jem wszystko :p
Ale dzisiaj mi odpuściły wiec czuje się wręcz wyśmienicie , odtrollowalam twarz, wystroiłam i ruszyłam na wybory :) i brzuch tak jak Wy - jak w 7 miesiącu ciąży wyglądam... nie dopinam się w żadne spodnie !
Wracamy z wyborów i zachaczymy o McDonalda hihihiii :D

Ja dzisiaj mam bardzo słaby dzień. Wczoraj było dobrze, a dziś tragedia. Męczą mnie mdłości i już nic nie pomaga. Poza tym co chwilę bym spała... Na mięso nie mogę patrzeć, mam straszną wybiórczość pokarmową.

Ja biorę duphaston, w poprzedniej ciąży też brałam. Czuje się dobrze [emoji3526] nie zauważyłam skutków ubocznych.

A spać to mi się cały czas też chce [emoji86] ale poprzednia ciążę też całą bym przespała.

McDonald's jakoś mi nie podchodzi ale wczoraj o 22 jadlam kebaba[emoji23][emoji23][emoji23]

My też już po wyborach, taka piękna pogoda że syna jednak ubraliśmy i poszliśmy na 30minutowy spacer zeby się dotlenil, matko jaki był szczęśliwy po tylu dniach [emoji23]

Dziewczyny, czy któraś z Was miała tak dziwne doświadczenie z ubezpieczeniem grupowym NW PZU PLUS [emoji2] Otóż miałam prowadzić zajęcia z dziećmi jako trener, ubezpieczyłam się plus dodatkowo OC zawodowe, nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży. Ubezpieczenie obowiązuje od października, karencja na urodzenie dziecka to 9 miesięcy, termin mam na sam początek czerwca. Załapie się, czy raczej nie? [emoji85]

reklama
Do góry