reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dla mnie włosy wypadaja garściami... Nie wiem dlaczego ale to jeszcze przed ciaza zaczęły.
Moze to po pierwszej ciazy?
Mi to w pierwszej ciąży wręcz się poprawiły włosy, tak jak zwykle myje codziennie to w ciąży spokojnie co drugi a na upartego i co trzeci dzień, i nie wypadały mi. A teraz to jakaś masakra... W takim tempie to do końca ciąży będę łysa [emoji85]

reklama
U mnie bez wzdęć ale za to z zachciankami...śledziki, kapustka i mmmm...kebab [emoji23] będzie chłopak jak nic [emoji23] w pierwszej ciąży (mam synka) kebaby mogłabym jeść na okrągło haha na szczęście jakoś nie szło to na kilogramy [emoji85]

Myszka - ja na początku pierwszej ciąży nie mogłam patrzeć na mięso. Ale mdłości nie miałam. W tej mam mdłości i jem wszystko :p
Ale dzisiaj mi odpuściły wiec czuje się wręcz wyśmienicie , odtrollowalam twarz, wystroiłam i ruszyłam na wybory :) i brzuch tak jak Wy - jak w 7 miesiącu ciąży wyglądam... nie dopinam się w żadne spodnie !
Wracamy z wyborów i zachaczymy o McDonalda hihihiii :D

Ja dzisiaj mam bardzo słaby dzień. Wczoraj było dobrze, a dziś tragedia. Męczą mnie mdłości i już nic nie pomaga. Poza tym co chwilę bym spała... Na mięso nie mogę patrzeć, mam straszną wybiórczość pokarmową.

Ja biorę duphaston, w poprzedniej ciąży też brałam. Czuje się dobrze [emoji3526] nie zauważyłam skutków ubocznych.

A spać to mi się cały czas też chce [emoji86] ale poprzednia ciążę też całą bym przespała.

McDonald's jakoś mi nie podchodzi ale wczoraj o 22 jadlam kebaba[emoji23][emoji23][emoji23]

My też już po wyborach, taka piękna pogoda że syna jednak ubraliśmy i poszliśmy na 30minutowy spacer zeby się dotlenil, matko jaki był szczęśliwy po tylu dniach [emoji23]

Dziewczyny, czy któraś z Was miała tak dziwne doświadczenie z ubezpieczeniem grupowym NW PZU PLUS [emoji2] Otóż miałam prowadzić zajęcia z dziećmi jako trener, ubezpieczyłam się plus dodatkowo OC zawodowe, nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciąży. Ubezpieczenie obowiązuje od października, karencja na urodzenie dziecka to 9 miesięcy, termin mam na sam początek czerwca. Załapie się, czy raczej nie? [emoji85]

reklama
Do góry