Mi 21
Mi zostało 18 dni!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi zostało 18 dni!
A coś dalej się akcja potoczyła?A nam 23 ale bedzie wczesniej...
Dzis mialam przez okolo pol godziny takie bole miesiaczkowe dosc silne wiec pewnie powoli sie bedzie rozkrecac...byle by do jutra wytrzymac bo synek ma obiecana wycieczkę na dzien dzieckaA coś dalej się akcja potoczyła?
O kurczę to ciekawe może nawet już jakieś rozwarcia masz... Kto wie no właśnie te plany... Ja też mam na najbliższe 2 tygodnie, ciekawe jak to będzieDzis mialam przez okolo pol godziny takie bole miesiaczkowe dosc silne wiec pewnie powoli sie bedzie rozkrecac...byle by do jutra wytrzymac bo synek ma obiecana wycieczkę na dzien dziecka
Dzis dopiero rozkladamy łóżeczko i reszte w poniedziałek dopiero prasowanie więc niech posiedzi z tydzien jeszcze zebym na spokojnie ogarnela wszystkoO kurczę to ciekawe może nawet już jakieś rozwarcia masz... Kto wie no właśnie te plany... Ja też mam na najbliższe 2 tygodnie, ciekawe jak to będzie
Haha ja mam to co najważniejsze ogarnięte, więc wrazie w jestem gotowa pochwal się później łóżeczkiemDzis dopiero rozkladamy łóżeczko i reszte w poniedziałek dopiero prasowanie więc niech posiedzi z tydzien jeszcze zebym na spokojnie ogarnela wszystko
po cc chyba trzymymają 5 dób, przynajmniej w moim szpitalu@asial czy dobrze mi się wydaje, że jest szansa, że jutro będziecie w domku?
U nas w 3 dobie puszczają jesli jest wszystko pkpo cc chyba trzymymają 5 dób, przynajmniej w moim szpitalu