reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Zaskoczę Cię teraz... Mój mąż wymyślił to imię, jest fanem Lewandowskiego... I Kubicy :) Chociaż mówi, że imię samo w sobie bardzo mu się podoba. A ja mam opory, sama nie wiem, co myśleć... Z drugiej strony już chyba wolę Roberta niż oklepanego Kubę :)
myślę, że Robert to imię dla prawdziwego faceta, byle tylko nie zdrabniali Bobek..miałam kolegę i rodzicę tak go nazywali

a co myślicie o Remigiuszu?Romanie?Rozalii?

Szukasz czegoś na "R"? :)
Remigiusz ładne imię, Remi, Remik, jestem na tak ;) Roman mi się osobiście nie podoba z tego względu, że w podstawówce mieliśmy Romana i non stop było tylko Roman - narkoman :) Z kolei Rozalia... Babcinne ;) Takie moje szczere skojarzenia, ale ile ludzi, tyle opinii :)
W Robercie najbardziej boję się przezwiska "Bercik", strasznie mnie ono zniechęca.

@Aasial ogromnie Ci współczuję tego bolącego dysku :( Wiem co to za ból. Tym bardziej w ciąży. Odpoczywaj, nie noś ciężkich rzeczy. Może masz jakiegoś fizjo w pobliżu, który ci choć trochę pomoże. Ćwiczenie mięśnia poprzecznego brzuchu daje ulgę, bo stabilizuje i wspomaga odcinek lędźwiowy.

@madan Powodzenia dziś na wizycie :)
@Ala1990aa i @Nataśka za Was trzymam kciuki jutro :)

Dajcie znać jak wasze maleństwa i jak się czujecie?

Gratuluję i witam :)
Właśnie czekam przed gabinetem ;)

reklama
U nas było Oliwia wybrane jeszcze zanim ślub był wiec nie było problemu, natomiast jeśli chodzi o imię dla chłopaka to nie mam bladego pojęcia. [emoji23][emoji23] wiec mamy szczęście ze jednak nie musimy szukać męskiego imienia [emoji23][emoji23]

Do góry