reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
To ja chyba najwcześniej bo za tydzień...ale zdecydowalam sie na sn i mam takie schizy..teraz sie zastanawiam jak synus jest ulozony i czy sie nie obrocil nogami w dol...Ja 02.04.2019 także jeszcze dwa tygodnie
Nataśka
Jeszcze masz trochę czasu, nie myśl teraz o tym fajnie, że zdecydowałaś się na snTo ja chyba najwcześniej bo za tydzień...ale zdecydowalam sie na sn i mam takie schizy..teraz sie zastanawiam jak synus jest ulozony i czy sie nie obrocil nogami w dol...
Dokładnie, jak pisze Nataśka, maleństwo jeszcze nie jednego fikołka może zrobić Nie martw się, jest jeszcze trochę czasu Ja też sn.To ja chyba najwcześniej bo za tydzień...ale zdecydowalam sie na sn i mam takie schizy..teraz sie zastanawiam jak synus jest ulozony i czy sie nie obrocil nogami w dol...
Mnie i mojemu m też zaczyna się śnić mała Chyba za bardzo to przeżywamy. Mnie się wczoraj śniło, że próbowałam małą "zapakować" do rożka, ale tak się wywijała i nie chciała, że nie mogłam sobie poradzićDziś miałam sen, że wpadliśmy z mężem w szał zakupu haha już to widzę
Dziewczyny, wstawiłam bułki do piekarnika i tak się zaczytałam w posty, aż ... poczułam, że o nich zapomniałam No cóż trochę "chrupkie" wyszły
Nie dziwię się, moja szwagierka też przeżywa obecnie to samo. Tak samo zdenerwowana.Wczoraj zapisałam moje dziecie do pierwszej klasy.. masakra, teraz czekamy na egzaminy wstępne... już cała się boje
Trzymam kciuki, by poszło im super!!
Grabcia123
No teraz tylko sie boję ze sie nie uda...Jeszcze masz trochę czasu, nie myśl teraz o tym fajnie, że zdecydowałaś się na sn
Jeszcze ten ucisk w dole brzucha.
.dokucza coraz bardziej..dobrze ze wizyta za tydzien
Nataśka
Dobrze, że to tylko snyDokładnie, jak pisze Nataśka, maleństwo jeszcze nie jednego fikołka może zrobić Nie martw się, jest jeszcze trochę czasu Ja też sn.
Mnie i mojemu m też zaczyna się śnić mała Chyba za bardzo to przeżywamy. Mnie się wczoraj śniło, że próbowałam małą "zapakować" do rożka, ale tak się wywijała i nie chciała, że nie mogłam sobie poradzić
Dziewczyny, wstawiłam bułki do piekarnika i tak się zaczytałam w posty, aż ... poczułam, że o nich zapomniałam No cóż trochę "chrupkie" wyszły
Smacznego!
Zapewne dadzą radę tylko my rodzice przeżywamy wszystkoNie dziwię się, moja szwagierka też przeżywa obecnie to samo. Tak samo zdenerwowana.
Trzymam kciuki, by poszło im super!!
Nataśka
Masz takie wrażenie, że zaraz urodzisz??No teraz tylko sie boję ze sie nie uda...
Jeszcze ten ucisk w dole brzucha.
.dokucza coraz bardziej..dobrze ze wizyta za tydzien
Ala1990aa
Ja też dwa tygodnie ale czas szybko leciJa 02.04.2019 także jeszcze dwa tygodnie
Tak się teraz kręcą te maluchy, że wszystko się może zdarzyćTo ja chyba najwcześniej bo za tydzień...ale zdecydowalam sie na sn i mam takie schizy..teraz sie zastanawiam jak synus jest ulozony i czy sie nie obrocil nogami w dol...
reklama