reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
To ja chyba najwcześniej bo za tydzień...ale zdecydowalam sie na sn i mam takie schizy..teraz sie zastanawiam jak synus jest ulozony i czy sie nie obrocil nogami w dol...
Dokładnie, jak pisze Nataśka, maleństwo jeszcze nie jednego fikołka może zrobić ;) Nie martw się, jest jeszcze trochę czasu :) Ja też sn.
Dziś miałam sen, że wpadliśmy z mężem w szał zakupu :D haha już to widzę ;)
Mnie i mojemu m też zaczyna się śnić mała :D Chyba za bardzo to przeżywamy. Mnie się wczoraj śniło, że próbowałam małą "zapakować" do rożka, ale tak się wywijała i nie chciała, że nie mogłam sobie poradzić :D

Dziewczyny, wstawiłam bułki do piekarnika i tak się zaczytałam w posty, aż ... poczułam, że o nich zapomniałam :-D No cóż trochę "chrupkie" wyszły ;)

Dokładnie, jak pisze Nataśka, maleństwo jeszcze nie jednego fikołka może zrobić ;) Nie martw się, jest jeszcze trochę czasu :) Ja też sn.

Mnie i mojemu m też zaczyna się śnić mała :D Chyba za bardzo to przeżywamy. Mnie się wczoraj śniło, że próbowałam małą "zapakować" do rożka, ale tak się wywijała i nie chciała, że nie mogłam sobie poradzić :D

Dziewczyny, wstawiłam bułki do piekarnika i tak się zaczytałam w posty, aż ... poczułam, że o nich zapomniałam :-D No cóż trochę "chrupkie" wyszły ;)
Dobrze, że to tylko sny ;)

Smacznego! ;)
Nie dziwię się, moja szwagierka też przeżywa obecnie to samo. Tak samo zdenerwowana.
Trzymam kciuki, by poszło im super!! :)
Zapewne dadzą radę :) tylko my rodzice przeżywamy wszystko :)

reklama
Do góry