AasiaI
Fanka BB :)
Trzymam kciukiO 16 strasznie mi się ciągnie czas między wizytami bardziej niż płci ciekawa jestem ułożenia maluszka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiO 16 strasznie mi się ciągnie czas między wizytami bardziej niż płci ciekawa jestem ułożenia maluszka
Super jednak przeczucie wygrało.Kobietki jednak synek będzie Bartosz waży 630g ułożenie główkowe.
Gratulacje Grabcia
A właśnie dziewczyny, macie już imiona dla swoich Maleństw?[/QUOT]
Dziękuję wam
U nas od początku było mówione że będzie Bartosz Franciszek pierwszy synek to Artur i będzie Artus i Bartuś
Na dziewczynke nie mieliśmy
A jednak matczyna intuicja górą Gratuluję!! Super wieściKobietki jednak synek będzie Bartosz waży 630g ułożenie główkowe.
ciężko powiedzieć, a będziecie malować?Super, gratuluję Całe 450 gram wszechszczęścia!!
No ja właśnie wysłałam jedną robotę do kontrahenta i powinnam się zabrać za kolejną, by jeszcze dziś wysłać, ale tak mnie potwornie muli, że się zastanawiam, czy się przekimać i potem robić
Mam pytanie do was dziewczyny.
Przywieźliśmy łózko od rodziny, które leżało jakieś 12-13 lat w piwnicy i to takiej, do której zagląda się sporadycznie. Byłam sceptycznie nastawiona do tego, bo zdawałam sobie sprawę, że jak coś tak długo leży w zapomnianej piwnicy, to zbyt świeże nie jest. No i wykrakałam. Złożyliśmy je i umyliśmy wodą z płynem, sodą, a ono tak śmierdzi stęchlizną, że mnie aż zapowietrza, gdy jestem obok. Ja nie widzę, swojej małej w tym łóżeczku, a mój m. że jak się umyje ze 150 razy i wywietrzy to będzie cacy. Nie chce mi się już z nim kłócić.
Co robić dziewczyny? Jest jakaś szansa, że ono przestanie tak śmierdzieć?