reklama
Ja mam według usg na 18.06 termin a według OM na 24.06 [emoji16]wg OM na 18.06
więc mój m może już w tym roku obchodzić dzień ojca
U mnie juz śniadanko i herbatka z miodem to chyba ten miod mnie tak utuczylWitam się z kawą z rana
Też dużo miodu używam, szczególnie do herbaty, może faktycznie on nas tuczy ha ha haU mnie juz śniadanko i herbatka z miodem to chyba ten miod mnie tak utuczyl
Witam się z kawą z rana
Ja też. I z podłym nastrojem. Szarość i burość za oknem są najwidoczniej zaraźliwe.
mnie wg usg wyszło szybciej, bo na 16.06Ja mam według usg na 18.06 termin a według OM na 24.06 [emoji16]
zobaczymy czy będzie miał "przypadłość" po mamie, bo ja powinnam się urodzić 02.08 a przyszłam na świat, i to wywoływana, 30.08. Jestem przykładem, tego że ciąża może trwać i ... 10 m-cy
U mnie śniegu napadalo więc jest znosnie, nastrój akurat u mnie w miarę bo się powiedzmy wyspałamJa też. I z podłym nastrojem. Szarość i burość za oknem są najwidoczniej zaraźliwe.
reklama
To ja znowu urodziłam się w terminie co wychodził z OM[emoji16] zobaczymy w czerwcu [emoji85]mnie wg usg wyszło szybciej, bo na 16.06
zobaczymy czy będzie miał "przypadłość" po mamie, bo ja powinnam się urodzić 02.08 a przyszłam na świat, i to wywoływana, 30.08. Jestem przykładem, tego że ciąża może trwać i ... 10 m-cy