reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Dziewczyny!!! Mój Babel tak szaleje, że aż wariuje że szczęścia. Puka i Babelkuje oby tak codziennie mi dawał znać. Dziwne uczucie, bo chwilę wcześniej czuje ze "kopnie" :confused::):):):):)
No to faktycznie jest super sprawa, jak moja Malutka się znacznie uaktywniła to miałam +1000 do dobrego nastroju [emoji3] super uczucie [emoji3]

Cześć dziewczyny, obudził mnie ból gardła, ale chyba nie gorszy niż wczoraj więc jest dla mnie nadzieja. Waga zaczyna mi płatać figle, od kilku dni codziennie powoli rośnie i w sumie wiem, że to normalne, ale jak nie przytyłam przez pierwsze 15-16 tygodni, tak w 19 już mam prawie 2,5 kg na plusie [emoji849]

reklama
Wy tyle piszecie na jedną chwilę, że trudna za wami dziewczyny nadążyć :) próbuje być z wami w miarę na czasie, ale szybko jest zmiana tematu, później przynajmniej mm. Co czytać :) jesteście lepsze niż książka.

Dziewczyny kochane w którym skonczonym tygodniu ciąży bedziecie miały robione badania połówkowe? Tak to wypierałam ze strachu myślami a przyszedł czas ,żeby się zapisać

Dziewczyny kochane w którym skonczonym tygodniu ciąży bedziecie miały robione badania połówkowe? Tak to wypierałam ze strachu myślami a przyszedł czas ,żeby się zapisać

Ja dokładnie będę miała 20+3 tc

Jeju dziewczyny jestem dziś nieprzytomna. Moja córka nie wiem dlaczego ale dosłownie całą noc budziła się z okropnym piskiem i nie wiem czy to zęby czy co ale tak bardzo mam ochotę dziś poleniuchowac tak jak czasem to robiłam w pierwszej ciąży i nie mogę

Zazdroszczę Wam kopniaczków. U mnie łożysko na przedniej ścianie. Niby KTOŚ tam stuka i puka, ale tak delikatnie, że już sama nie jestem pewna, czy to na pewno ten KTOŚ.

reklama
Moja córka była na mm i nawet pediatra mi powiedziała, że mam po 4 mcu rozszerzać, więc rozszerzałam.
Piediatrzy niestety się nie znają tzn nie wszyscy. Moje dziecko milo 3 miesiące i bylo serio bardzo duze jak na swoj wiek a pediatra wręczyła mi ulotki z bobovity i powiedziala zeby juz rozszerzac diete bo synek maly i ma skaze bialkowa to nie bedzie przybieral już na wadze. No i lepiej moje mlekonodstssic i dac mm bo po moim moze miec dalej problemy...

Do góry