reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Witam Was w nowym roku. Jestem Aga, tp mam na 4.06. Jutro wizytuję, dowiem się kto we mnie mieszka. Do tej pory tylko czytałam....
Witaj, daj znać jak tam jutro [emoji6]
Fakt, że jest 10cm ale waga to przepaść między nami. Dużo samopoczucie wpływa na nas. Jeszcze mniej ważyłas, dlatego teraz tak się czujesz. Podobnie mam ją, nigdy w życiu tyle nie ważyłam. Jeszcze z rok temu było max. 60 kg. Przeważnie 58kg.
To teraz jest dla. Mnie rewolucja. I jak myślę, że to początek to mi słabo robi.
Też mam problem z wagą normalnie ważyłam 55kg, a teraz 58 dramat dla mnie, jeszcze jestem niska 160,źle się czuję chyba psychicznie, najgorsze będzie przekroczenie 60 kg [emoji85][emoji52]

reklama
Witaj, daj znać jak tam jutro [emoji6]Też mam problem z wagą normalnie ważyłam 55kg, a teraz 58 dramat dla mnie, jeszcze jestem niska 160,źle się czuję chyba psychicznie, najgorsze będzie przekroczenie 60 kg [emoji85][emoji52]
Nie martw się, nie dajmy się zwariować liczba. Musimy się tylko oswoić, tak to sobie tłumacze. Jakby mi ktoś powiedział rok temu że będę ważyć 73 kg, to bym go śmiechem zabiła. A teraz tyle mam i będzie więcej. Śmieje się z mezem, że do końca ciąży będę ważyć więcej niż on.  o_O:)o_O tragedia.

Śliczny jest!!! Taki okraglutki. Jesteś drobna widać to. Tylko sam brzuszek Ci wywalillo, mimo to ładnie wyglądasz.!!!!:tak::tak:uroku ci dodaje i robi się tak słodko.
Wiem, że tak można gadać a nasze samopoczucie swoją drogą. Przeważnie odwrotne do słów kogoś innego.
Jest pięknie. SERIO, SERIO!!!!
Dziękuję Ci bardzo miło to słyszeć ale właśnie przez ten brzuch ktory zawsze od razu mi wychodzi bo chyba nie ma sie gdzie dzidzia schować to czuje się taka wielka [emoji3] czasem trzeba sobie zdjecie zrobic zeby sie zobaczyc z innej perspektywy [emoji6]

Śliczny masz brzuszek:)
Mi wszystkie kalkulatory płci, metoda Ramziego mówią że będzie córeczka. Wstępnie lekarz też sugerował dziewczynkę, mam nadzieję że 15 już potwierdzi. I jak w końcu przekonam męża to będzie Dorotka albo Wiktoria.
Ja mam 160 i aktualnie 60kg:sorry2:
Przez dwa dni strasznie się martwiłam że bombelek mało się rusza a teraz nadrabia:D

reklama
Śliczny masz brzuszek:)
Mi wszystkie kalkulatory płci, metoda Ramziego mówią że będzie córeczka. Wstępnie lekarz też sugerował dziewczynkę, mam nadzieję że 15 już potwierdzi. I jak w końcu przekonam męża to będzie Dorotka albo Wiktoria.
Ja mam 160 i aktualnie 60kg:sorry2:
Przez dwa dni strasznie się martwiłam że bombelek mało się rusza a teraz nadrabia:D
Dziękuję [emoji8]
Mi te kalkulatory płci różnie pokazują.
A co do maleństwa to u mnie raz sie rusza A później dlugo nic. Myślę że ten egzemplarz jest ewidentnie spokojniejszy od braci [emoji3]

Do góry