reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

@baby_55 my mieszkamy w Cork , pisalas tez ze termin miesiaczki Ci wypada wiec to moze byc te to ;) ja w pazdzierniku przez 3 4 dni mialam plamienia wlasnie w terminie miesiaczki , a bylam na progesteronie , do tej pory bez plamien i wszystko w porzadku :) tylko trofoblast mamy przy szyjce wiec mog sie pojawic plamienia po stosunku dlatego lekarz kazal podchodzić z rozsadkiem:-p jak wspominasz pprowadzenie ciazy tu i porod? Ja osobiscie jestem przerazona i najchętniej juz bym wracala do domku:hmm:

reklama
Zatrcilam się.. Zaczęłam czytać książkę i o malo się nie spoznilam po synka tak.mnie wciągnęła :)
To zdradź nam co czytasz :)
@baby_55 my mieszkamy w Cork , pisalas tez ze termin miesiaczki Ci wypada wiec to moze byc te to ;) ja w pazdzierniku przez 3 4 dni mialam plamienia wlasnie w terminie miesiaczki , a bylam na progesteronie , do tej pory bez plamien i wszystko w porzadku :) tylko trofoblast mamy przy szyjce wiec mog sie pojawic plamienia po stosunku dlatego lekarz kazal podchodzić z rozsadkiem:-p jak wspominasz pprowadzenie ciazy tu i porod? Ja osobiscie jestem przerazona i najchętniej juz bym wracala do domku:hmm:
Dziewczyny, pozdrawiam Was serdecznie. Ja lata temu mieszkałam przez rok w Dublinie, tam zresztą poznałam mojego męża i mam ogromny sentyment do tego miasta. W Cork z kolei byłam na projekcie przez 6 tygodni i też fajnie wspominam. Ogólnie jestem fanką Irlandii :)

Nie zamierzam sprawdzać mu nic w telefonie... Nie robię tego I nigdy nie robiłam... Co do tel zadzwoniłam ale niestety powiedziałam że pomylka:/ po prostu stchórzylam jak usłyszałam kobiecy głos... Napisałam później SMS że proszę o kontakt no i dziewczyna grzecznie odp ale chyba nie bardzo może rozmawiać bo próbowałam jeszcze raz to dostałam SMS że oddzwoni więc czekam na jej telefon.

Anusiak89, trzymam kciuki zeby wszystko było w porzadku

Anusiak89, trzymam kciuki zeby wszystko było w porzadku
I ja bardzo mocno trzymam kciuki, żeby to były tylko głupie pomówienia. Z drugiej strony dziewczyna przez telefon też może bzdur naopowiadać skoro jest napiszczona przez byłą żonę. Więc nawet jak usłyszysz coś niepokojącego to trzeba ostrożnie do tego podchodzić.

Miała oddzwonić nie oddzwania więc pewnie nie zadzwoni a da znać mojemu tz...
Ja teraz walczę z Panią z rejestracji z LUXMEDem o to by przyjąć mnie można było do ginekologa .. Kobitka 30min już na infolinii i może będzie szansa aleee to jeszcze nic pewnego...

A mi chyba mijaja mdłości! Huraaa i wraca apetyt :) w końcu zaczne jeść coś bardziej wartościowego niż chleb z masłem i szynką ;) zjadłam dzisiaj ogórka, jabłko a na obiad kotlet z piersi i fasolka szparagowa :) aż mi sie humor poprawił :)

To zdradź nam co czytasz :)Dziewczyny, pozdrawiam Was serdecznie. Ja lata temu mieszkałam przez rok w Dublinie, tam zresztą poznałam mojego męża i mam ogromny sentyment do tego miasta. W Cork z kolei byłam na projekcie przez 6 tygodni i też fajnie wspominam. Ogólnie jestem fanką Irlandii :)
Czytam teraz Prokuratora,Świst
Kolezanka mi polecila ta autorkę. Duzo seksu w niej i moze mi ciezarnej dlatego sie tak podoba bo moge o takim czyms pomarzyc haha :)
Miała oddzwonić nie oddzwania więc pewnie nie zadzwoni a da znać mojemu tz...
Ja teraz walczę z Panią z rejestracji z LUXMEDem o to by przyjąć mnie można było do ginekologa .. Kobitka 30min już na infolinii i może będzie szansa aleee to jeszcze nic pewnego...
Oby nic nie mowila a Ty porozmawiasz i sama zobaczysz co Ci powie. Lepiej ufac komus kogo sie kocha niz oncej babie ;)
A mi chyba mijaja mdłości! Huraaa i wraca apetyt :) w końcu zaczne jeść coś bardziej wartościowego niż chleb z masłem i szynką ;) zjadłam dzisiaj ogórka, jabłko a na obiad kotlet z piersi i fasolka szparagowa :) aż mi sie humor poprawił :)
Super wiesci! Oby już nie wracaly!
Udało się czekam pod gabinetem... Napiszę jak wyjdę
Jupi! :)

reklama
Do góry