reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jeszcze poczekam ok 15 zadzwonię i się zapytam czy mam już to ubezpieczenie odwieszone czy nie jeśli nie muszę przełożyć wizytę bo 250zl raczej mi nie zwrócą a z kasą ostatnio trochę lipa przez moje l4 i budowę...
Gdyby się nie udało, może jutro tez jest termin? Eh co za glupota zeby za 10gr roboc afere :/
Wiadomo placisz co miesiąc to bez sensu jest doplacac za jedna wizyte 250zl

Najgorsze ze następna wizytę mogą mi zaproponować dopiero na 12go stycznia... Masakra ale na szczęście jest jeszcze inne miejsce gdzie może mnie przyjąć na LUXMED I może tam będzie wczesniej

Próbowałam mi to kompletnie nie smakuje [emoji85] i nie działa bo ostatnio jak jechalismy od kardio to sobie wzielam i tylko mi nasililo mdłości. No i Wzmacniaja mi sie w aucie niestety..
Może picie coli małymi lyczkami

Kurde dziewczyny mam problem. Mianowicie tak w skrócie. Z moim tz znamy się jakiś czas... Natomiast nie była to zwykła znajomość ale poznałem go w trakcie gdy rozstawać się z żoną... Bywalo między nami różnie ale dajemy radę. Natomiast od pół roku są po rozwodzie do tej pory była ciąża nie odzywał a się itp. Ale teraz są przed rozwodem kościelnym i zaczyna się syf.. Ona wydzwaniac do koleżanek pisze do mnie z innego nr i daje mi do zrozumienia że Tomek z kimś pisze i się spotyka do tej pory to ignorowalam, pytałam go to mówi że z nikim się nie spotyka. Dzisiaj otrzymałam od niej SMS z numerem i że mam zadzwonić żeby się dowiedzieć ciekawych rzeczy... Kurde niby ufam mu po tym co przeszliśmy ale teraz zaczynam się zastanawiać..zadzwonic czy dać sobie spokój i mieć d...e jego b. Żonę
Jak dla mnie to ona próbuje was skłócic , olałabym ja i tyle, skoro dzwoni z ronych numerów to dla mnie znak, że coś kombinuje

Zawsze siedze z przodu [emoji6] myslalam wlasnie czy jakbym usiadla z tyłu to nie bylo by lepiej ale w naszym aucie to raczej niemożliwe jak juz sie zapakujemy [emoji6]
No jakos bede musiala dac rade..
Gorzej ze mlody tez zle znosi jazde i nic za bardzo na niego nie dziala [emoji52] przespi pewnie biedny znow pol drogi [emoji52]
Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio [emoji52] jak wracalismy to zajelo nam to 6h bo wypadek byl..a zwykle 3,5-4h jedziemy..
Z tyłu będzie jeszcze gorzej, mnie pomaga jazda jako kierowca, wtedy nie mam mdlosci w ogóle, a mam od dziecka chorobę lokomocyjną i wiele rzeczy już przerobiłem, to prowadzenie auta działa najlepiej ;)

Tak wracając do mojego bólu okresowego to właśnie do mnie dotarło, że teoretycznie gdyby nie ciąża miałabym teraz okres więc może to przez to, co myślicie? Dzwoniłam do gina, ale nie odbiera na razie, pewnie jakaś cesarka albo coś
Wzięłam nospe i jest dużo lepiej, nie boli już praktycznie

Najgorsze ze następna wizytę mogą mi zaproponować dopiero na 12go stycznia... Masakra ale na szczęście jest jeszcze inne miejsce gdzie może mnie przyjąć na LUXMED I może tam będzie wczesniej
No w tym luxmedzie teraz te terminy sa śmieszne. U mnie zadnej wizyty do konca roku nie ma. Nikogo nie interesuje, ze jestem w ciazy i musze miec kontrole u lelarza prowadzacego

Na ja pier...le wizyta na LUXMED najwcześniej 3.stycznia przecież ja białej gorączki dzisiaj dostanę...wychodzi na to że grudniu poza wizyta prywatna nie dostanę się do mojego lekarza bo to je..ne ubezpieczenie nie działa jak powinno...

Na ja pier...le wizyta na LUXMED najwcześniej 3.stycznia przecież ja białej gorączki dzisiaj dostanę...wychodzi na to że grudniu poza wizyta prywatna nie dostanę się do mojego lekarza bo to je..ne ubezpieczenie nie działa jak powinno...
Masakra :\
To jest chore. Ja nawet na styczen nie moge sie zapisac bo lekarz jeszcze nie ma grafiku :/ więc pewnie skonczy sie tak jak teraz ze nagle znikna wszystkie wizyty.

Hej dziewczyny ja dopiero sie obudzilam ....masakra :-) :) a za godz ruszam do pracy , na szcsescie obiad mam juz zrobiony :) oplacalo sie wieczorne gotowanie :-)
Ja stwierdzilam ze nie wytrzymam do połowy stycznia z wizyts i jeszcze umowie się przed swietami jak dobrze pojdzie :-)
Chcialabym plec poznac a bylby to 16 tydz wiec powinno byc widac juz i mialabym niespodzianke dla meza :-p kurde sama juz nie wiem ...wczoraj bylam u lekarza rodzinnego bo taka kolej rzeczy tu w Irlandii, calkiem przyjemna babeczka :) jeszcze moj ma urodziny w następnym tyg a ja nie wiem co mu kupic, bo wszystko ma...:oo2:

@baby_55 jak nie wystepuja plamienia czy krwawienie to ja bym sie nie stresowala na zapas :-) pamietaj ze dzidzia rosnie i wszystko sie tam rozciaga , co mozr przypominac takie bole miesiaczkowe :-) ale dla świętego spokoju porozmawiaj z lekarzem :happy:

reklama
Do góry