reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Kurde dziewczyny mam problem. Mianowicie tak w skrócie. Z moim tz znamy się jakiś czas... Natomiast nie była to zwykła znajomość ale poznałem go w trakcie gdy rozstawać się z żoną... Bywalo między nami różnie ale dajemy radę. Natomiast od pół roku są po rozwodzie do tej pory była ciąża nie odzywał a się itp. Ale teraz są przed rozwodem kościelnym i zaczyna się syf.. Ona wydzwaniac do koleżanek pisze do mnie z innego nr i daje mi do zrozumienia że Tomek z kimś pisze i się spotyka do tej pory to ignorowalam, pytałam go to mówi że z nikim się nie spotyka. Dzisiaj otrzymałam od niej SMS z numerem i że mam zadzwonić żeby się dowiedzieć ciekawych rzeczy... Kurde niby ufam mu po tym co przeszliśmy ale teraz zaczynam się zastanawiać..zadzwonic czy dać sobie spokój i mieć d...e jego b. Żonę
Hmm najpierw po cichu upewnilabym sie czy tz ma ten nr w telefonie... Jesli ma zapisany to zapytalabym wprost kto to, ale chyba bym nie dzwonila...

Dasz rade usiadz z przodu jak możesz. No i w razie w zrobicie wiecej przerw w drodze. Mi w samochodzie pomagaja gumy mietowe :) zawsze jak mnie ciagnie to zuje i jest lepiej
Zawsze siedze z przodu [emoji6] myslalam wlasnie czy jakbym usiadla z tyłu to nie bylo by lepiej ale w naszym aucie to raczej niemożliwe jak juz sie zapakujemy [emoji6]
No jakos bede musiala dac rade..
Gorzej ze mlody tez zle znosi jazde i nic za bardzo na niego nie dziala [emoji52] przespi pewnie biedny znow pol drogi [emoji52]
Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio [emoji52] jak wracalismy to zajelo nam to 6h bo wypadek byl..a zwykle 3,5-4h jedziemy..

Moze teraz to specjalnie z zazdrosci robi? Ja bym porozmawiala szczerze z facetem. Powiedz, ze jego byla do Ciebie wypisuje i nie wiesz co masz o tym myśleć.
Dziwne żeby jej az tak zalezalo teraz na Twoim szczesciu, ze Cie informuje o wszystkim

Podejrzewam że dowiedziała się że jestem w ciąży i tego już nie może przeżyć. Tomek wie.ze ona pisze ja to zgłosiłam już na policję bo oczernia nie tylko jego ale w sumie i mnie prześladuje... Rozmawiałam z nim na ten temat i mówi że owszem pisze z koleżankami (ja mam kolegów z którymi też piszę i nie widzę nic w tym złego) ale to tylko pisanie i się nie spotyka z nikim.. Ale ten nr co dzisiaj dostałam bardzo mnie kusi by zadzwonić, natomiast nie wiem co miałabym powiedzieć że kim jestem czego chce...

Kurde zapomnialam ze dzis sprawdzaja instalacje gazowa w bloku i tak sobie siedze od rana w piżamie, nieuczesana nawet i wygladam jakbym dopiero co wstala a tu dzwonek do drzwi [emoji85][emoji85]

Gościu od razu "oo chyba obudzilem co ?" [emoji85]

Zawsze siedze z przodu [emoji6] myslalam wlasnie czy jakbym usiadla z tyłu to nie bylo by lepiej ale w naszym aucie to raczej niemożliwe jak juz sie zapakujemy [emoji6]
No jakos bede musiala dac rade..
Gorzej ze mlody tez zle znosi jazde i nic za bardzo na niego nie dziala [emoji52] przespi pewnie biedny znow pol drogi [emoji52]
Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak ostatnio [emoji52] jak wracalismy to zajelo nam to 6h bo wypadek byl..a zwykle 3,5-4h jedziemy..
Jak spi to dobrze, fajnie jakby cala droge przespal chociaz nie wiem czy juz taki duży chlopak jest w stanie tyle spac ;)
Uwierz mi z tylu jest o wiele gorzej. Ostatnio jechałam 30km z tylu to ledwo dojechalam bo zaczelo mnie mdlic tak mocno

Jak spi to dobrze, fajnie jakby cala droge przespal chociaz nie wiem czy juz taki duży chlopak jest w stanie tyle spac ;)
Uwierz mi z tylu jest o wiele gorzej. Ostatnio jechałam 30km z tylu to ledwo dojechalam bo zaczelo mnie mdlic tak mocno
No raczej nie przespi calej drogi niestety [emoji52] godzine max dwie tak ale mie 4 czy wiecej...[emoji52]
Szczerze to boje sie jutra [emoji52]

Podejrzewam że dowiedziała się że jestem w ciąży i tego już nie może przeżyć. Tomek wie.ze ona pisze ja to zgłosiłam już na policję bo oczernia nie tylko jego ale w sumie i mnie prześladuje... Rozmawiałam z nim na ten temat i mówi że owszem pisze z koleżankami (ja mam kolegów z którymi też piszę i nie widzę nic w tym złego) ale to tylko pisanie i się nie spotyka z nikim.. Ale ten nr co dzisiaj dostałam bardzo mnie kusi by zadzwonić, natomiast nie wiem co miałabym powiedzieć że kim jestem czego chce...
No tak, ale jeśli chce Was sklocic to bedzie miala teraz dobry argument? Ty zadzwonisz niczego sie nie dowiesz a on bedzie np. Na Ciebie zly ze mu nie ugasz czy coś.
Szczerze zielonego pojecia nie mam jakbym sie zachwowala.

reklama
Do góry