Trzymam kciuki za rozmowe! Pamietaj nie denerwuj sie za bardzo dla malucha!Dlatego czekam... Na niego aż wróci z pracy...
reklama
Nati88
Fanka BB :)
Tak niestety ale lekarz rodzinny wypiszeDzieki, zerkne na to
Edit. To jest na receptę ?
Co do nerwów to mam jak cholera bo przecież mam ubezpieczenie LUXMED które wygasło bo miałam niedoplate uwaga 0.10zl teraz od poniedziałku walczę z infolinia żeby mi je zaktualizowali bo dzisiaj mam wizytę na 16. Niby Pani powiedziała że jest szansa a jak tego nie zrobią muszę bulic za wizytę i usg 250zl już prawie eksplodowałam z nerwów
O matko :/ a masz placone przez pracodawce czy sama oplacasz?Co do nerwów to mam jak cholera bo przecież mam ubezpieczenie LUXMED które wygasło bo miałam niedoplate uwaga 0.10zl teraz od poniedziałku walczę z infolinia żeby mi je zaktualizowali bo dzisiaj mam wizytę na 16. Niby Pani powiedziała że jest szansa a jak tego nie zrobią muszę bulic za wizytę i usg 250zl już prawie eksplodowałam z nerwów
Mi ściągają co miesiac z wypłaty
Kaamilaaa
Fanka BB :)
No to tym bardziej nie dla mnie bo nie mam kiedy isc juz teraz do lekarza..Tak niestety ale lekarz rodzinny wypisze
Od dziecka mam chorobę lokomocyjna i zawsze biorę aviomarin, działa o wiele lepiej niż lokomotiv. Aviomarin działa silnie przeciwwymiotnie, nie wiem od jakiego wieku można brać, ale polecam dla małego.No raczej nie przespi calej drogi niestety [emoji52] godzine max dwie tak ale mie 4 czy wiecej...[emoji52]
Szczerze to boje sie jutra [emoji52]
Edit. Sprawdziłam, od 6 latOd dziecka mam chorobę lokomocyjna i zawsze biorę aviomarin, działa o wiele lepiej niż lokomotiv. Aviomarin działa silnie przeciwwymiotnie, nie wiem od jakiego wieku można brać, ale polecam dla małego.
O matko :/ a masz placone przez pracodawce czy sama oplacasz?
Mi ściągają co miesiac z wypłaty
Sama opłaca I że zapomniałam to przesłałam później więc naliczylu 10gr odsetek i o to się rozchodzi a ja dzisiaj osiwieje
Masakra :/Sama opłaca I że zapomniałam to przesłałam później więc naliczylu 10gr odsetek i o to się rozchodzi a ja dzisiaj osiwieje
reklama
Jeszcze poczekam ok 15 zadzwonię i się zapytam czy mam już to ubezpieczenie odwieszone czy nie jeśli nie muszę przełożyć wizytę bo 250zl raczej mi nie zwrócą a z kasą ostatnio trochę lipa przez moje l4 i budowę...Masakra :/