reklama
Pati111
Fanka BB :)
Oby tak byłoMoim zdaniem nie masz o co się martwić. U niektórych kobiet wszystkie niedogodności ciążowe zmniejszają się pod koniec 1 trymestru, więc może u Ciebie to się sprawdza i teraz będziesz miała spokojną ciąże.
Wizyta dopiero 20.11 ... do tego czasu postaram się nie osiwieć
Zaskoczona2013
Zapisalam sie na prenatalne, 13.11 papa a 27.11 usg [emoji4]
Kama to masz z taka rozbieżnością? Ja mam oba badania jednego dnia.
Wydaje mi się, że bóle podbrzusza i pleców są normalne, też mnie non stop coś boli, choć nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też tak miałam.
Pojechałam do McD, bo wydawało mi się, że mam ochotę, ale jednak nie miałam. Co za ohydztwo.
Nie idzie mi coś praca, ale do marca planuję wytrzymać, bo co będę robiła w chacie.
Pojechałam do McD, bo wydawało mi się, że mam ochotę, ale jednak nie miałam. Co za ohydztwo.
Nie idzie mi coś praca, ale do marca planuję wytrzymać, bo co będę robiła w chacie.
Wiol86
Ja mam całe mnóstwo planów Mam już całą listę książek do przeczytania i filmów do obejrzenia, planuję chodzić na fitness dla ciężarnych, na dłuuuugie spacery z psem (teraz nie zawsze mam czas pracując i zajmując się córeczką), wywołać zaległe zdjęcia, przygotować się do przeprowadzki (czyli zrobić wielki remanent we wszystkich rzeczach), spotykać się w ciągu dnia na kawkę z sąsiadką. Lubię moją pracę ale dosłownie odliczam dni do końcaWydaje mi się, że bóle podbrzusza i pleców są normalne, też mnie non stop coś boli, choć nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też tak miałam.
Kaamilaaa
Tak, bo inaczej nie mieli by możliwości skorygować wyników usg i papy. A tak krew na pape mam wcześniej robiona a potem usg i juz pelne wyniki od razuKama to masz z taka rozbieżnością? Ja mam oba badania jednego dnia.
agut90
Ja też chciałabym wytrzymać do marca... Zawsze jakoś czas zleci, mam motywacje do ogarnięcia się i wygladania jak człowiek, no i obawiam się że siedząc w domu zjem więcej niż bym chciała [emoji28]Wydaje mi się, że bóle podbrzusza i pleców są normalne, też mnie non stop coś boli, choć nie pamiętam czy w poprzedniej ciąży też tak miałam.
MagdaTZ
A ja właśnie dziś poinformowalam, że wracam do pracy w 2020 :[emoji3] wszyscy pogratulowali i mam już święty spokój mogę chwalić się naszym szczęściem na prawo i lewo w dodatku po dolegliwościach ciazowych nie ma śladu poza zmęczeniem ahh co za piękny stan[emoji134]
Zaskoczona2013
Tak, bo inaczej nie mieli by możliwości skorygować wyników usg i papy. A tak krew na pape mam wcześniej robiona a potem usg i juz pelne wyniki od razu
Teraz czytam o tym w necie to wszystkie źródła twierdzą ze powinno się wykonywać to badanie najwcześniej dwa dni przed usg ale najlepszy wynik osiąga się robiąc badanie w tym samym dniu... teraz to ja już zgłupiałam
reklama
Pracuje niby zdalnie z domu ale mam takiego lenia że nawet komputera nie chce mi się włączyć. Żadnych objawów też nie mam zero wymiotów i mdłości, zupełnie inaczej niż w ciąży z dziewczynkami. A tak dla rozluźnienia atmosfery macie jakieś przesady co do płci?