Ala1990aa
Fanka BB :)
Wszystko jeszcze przede mnąJak ja szefa przezylam, to kazdy przezyje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko jeszcze przede mnąJak ja szefa przezylam, to kazdy przezyje
Po założeniu nie czułam.. Ale zakładanie i wyciąganie nie przyjemne momentami bolesne ale może dlatego że ja przy zakładaniu już byłam 5tyg w szpitalu i dosłownie wszystko mnie bolało.. Dla malucha nie jest grozne.. Chociaż ja zlapalam skurcze ale nie powiem że przez cewnik bo może przez męczące już kilka tyg wymioty ... Zakładają przez cewke moczowa na fotelu ginekologicznym.. Jakbyś miała jeszcze pytania to śmiało
Kolka nerkowa prawdopodobnie powodując ostre wymioty i zastój moczu na nerceA powiedz mi jakie miałaś do tego wskazania? U mnie ta powiększona miedniczka nerkowa i ataki kołki nerkowej
Super gratulacje, no i po strachu wszystko dobrzeNo dobra, troche mi zeszlo i witam sie dopiero teraz po wizycie [emoji6] nasz maly szkrab ma 2,85cm, widać rączki, nóżki i slyszalam serduszko [emoji7][emoji7] wedlug usg tp 7.06. Czyli nadal jeden dzien roznicy niz z om [emoji6] karta ciąży zalozona [emoji1] tylko waga mi sie nie podoba [emoji23]
No i dostalam euthyrox 50, musze zapisac sie do endo, glukoza za wysoka wiec mam zrobic krzywa ale dopiero tuz przed sama wizytą czyli przed 3.12 bo na ten dzien juz mam umowiona kolejna [emoji6]
No i dla mnie hit[emoji4] mimo ze moja gin nie pracuje na NFZ mogla mi wystawic skierowanie na prenatalne [emoji1] ze wzgledu na podejrzenie cukrzycy i niedoczynność tarczycy, takze moge zrobic te badania na nfz [emoji6][emoji4]
A tu moje maleństwo [emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 914596
Super wieści, ja też wizytę następna mam 3 grudnia hihiNo dobra, troche mi zeszlo i witam sie dopiero teraz po wizycie [emoji6] nasz maly szkrab ma 2,85cm, widać rączki, nóżki i slyszalam serduszko [emoji7][emoji7] wedlug usg tp 7.06. Czyli nadal jeden dzien roznicy niz z om [emoji6] karta ciąży zalozona [emoji1] tylko waga mi sie nie podoba [emoji23]
No i dostalam euthyrox 50, musze zapisac sie do endo, glukoza za wysoka wiec mam zrobic krzywa ale dopiero tuz przed sama wizytą czyli przed 3.12 bo na ten dzien juz mam umowiona kolejna [emoji6]
No i dla mnie hit[emoji4] mimo ze moja gin nie pracuje na NFZ mogla mi wystawic skierowanie na prenatalne [emoji1] ze wzgledu na podejrzenie cukrzycy i niedoczynność tarczycy, takze moge zrobic te badania na nfz [emoji6][emoji4]
Ja tezSuper wieści, ja też wizytę następna mam 3 grudnia hihi
Ważne że wszystko sie ładnie oczyściło. Trzymam kciuki żeby się udało [emoji8]Hej dziewczyny ja dzisiaj po wizycie macica pięknie się oczyściła po poronieniu doktorek powiedział, że nie widzi przeciwskazań żebyśmy zaczęli się starać ponownie bo widzi,że zaczyna się nowy cykl i endometrium zaczyna rosnąć także zobaczymy co z tego wyjdzie chociaż strach mam wielkiego GRATULACJE DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK PIĘKNE MACIE TE MISIACZKI Słodziaczki[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Super gratuluję i niech rośnie w siłe maluszekNo dobra, troche mi zeszlo i witam sie dopiero teraz po wizycie [emoji6] nasz maly szkrab ma 2,85cm, widać rączki, nóżki i slyszalam serduszko [emoji7][emoji7] wedlug usg tp 7.06. Czyli nadal jeden dzien roznicy niz z om [emoji6] karta ciąży zalozona [emoji1] tylko waga mi sie nie podoba [emoji23]