Konwalia90
Fanka BB :)
I jak tu cieszyc sie ciąża i nie stresować....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wcześniej się tak starałam nie stresować, ale dziś już nie dam radyI jak tu cieszyc sie ciąża i nie stresować....
Musi być dobrze , widzę że dziś pechowy dzień i będziemy się stresowaćWcześniej się tak starałam nie stresować, ale dziś już nie dam rady
No chyba się bez tego nie obejdzieMusi być dobrze , widzę że dziś pechowy dzień i będziemy się stresować
Dziewczyny nie stresujcie się, napewno jest wszystko dobrze. Ważne że krwi nie było.No to jest nas dwie
Miejmy nadzieję że później będzie tylko lepiejNo chyba się bez tego nie obejdzie
Nie da się. Stale coś!I jak tu cieszyc sie ciąża i nie stresować....
Trzymam za Was kciuki to na pewno nic złego. Ostatnio też mnie przestały boleć piersi, a na drugi dzień wszystko wróciło.Wcześniej się tak starałam nie stresować, ale dziś już nie dam rady
Oby , bo przeraża mnie myśl życia w takim niepokoju do czerwcaMiejmy nadzieję że później będzie tylko lepiej