Udało mi się na 10.30 zapisać ale nie do swojego lekarza bo ten akurat ma urlop... Idę do innego bratowa do niego chodziła i była zadowolona natomiast ja za nim nie przepadam.. Ale przez te wymioty na widok wszystkiego jest mi już naprawdę bez różnicy
reklama
Dziewczyny, pytanie z innej beczki, do aktywnych czy mimo początków ciąży ćwiczycie i uprawiacie jakieś sporty?
Spokojnie dziewczyny, trzymamy kciuki, musi być wszystko dobrze. Nie zapeszając, jestem w 9tc a ani razu nie wymiotowałam. Miałam czasami lekkie mdłości lub było mi słabo, ale to na prawdę tylko kilka dni
Ja według OM zaczęłam 9tc a według usg i wielkości dzidziusia zaczęłam 10 tc. Też nie miałam wymiotów tylko mdłości, ale ogólnie to bezobjawowa ciąża.. No i troszkę więcej mi się spać chce.
Udało mi się na 10.30 zapisać ale nie do swojego lekarza bo ten akurat ma urlop... Idę do innego bratowa do niego chodziła i była zadowolona natomiast ja za nim nie przepadam.. Ale przez te wymioty na widok wszystkiego jest mi już naprawdę bez różnicy
Trzymam kciuki !
Dzien dobry ranne ptaszki
@Lui :) @Stokrotka123% kciuki za wasze wizyty
ja wlasnie popijam kawusie .
dziewczyny musze sie wygadac bo mnie szlag trafi .Wzielam wczoraj telefon starszej corki bo przyznaje sie sprawdzam jej co jakis czas zeby glupich pomyslow nie bylo.Czytam wiadomosci od kolezanki z klasy a tam tekst typu.....Czy Twój dziadek pali? moja odp..... Tak
na to tamta pisze wez od niego papierosa tak zeby nie widzial spotkamy sie i mi dasz bo chce sprobowac.A to ciele poszlo tylko akurat dziadka nie bylo wiec nie miala skad wziasc.Jak przeczytalam to az mnie w ziemie wbilo .Siedzialam do polnocy i sprawdzalam caly telefon na szczescie tylko jedna taka glupia wiadomosc.Boje sie ze za namowa innych sama bedzie chciala sprobowac ,chociaz kategorycznie zaprzecza ze probowala albo zeby chciala.Mezowi nic nie powiedzialam i nie wiem czy dobrze zrobilam bo nie chcialam zeby sie na noc denerwowal.
A dzisiaj od rana z nerwow boli mnie wszystko ...doslownie....
dziewczyny musze sie wygadac bo mnie szlag trafi .Wzielam wczoraj telefon starszej corki bo przyznaje sie sprawdzam jej co jakis czas zeby glupich pomyslow nie bylo.Czytam wiadomosci od kolezanki z klasy a tam tekst typu.....Czy Twój dziadek pali? moja odp..... Tak
na to tamta pisze wez od niego papierosa tak zeby nie widzial spotkamy sie i mi dasz bo chce sprobowac.A to ciele poszlo tylko akurat dziadka nie bylo wiec nie miala skad wziasc.Jak przeczytalam to az mnie w ziemie wbilo .Siedzialam do polnocy i sprawdzalam caly telefon na szczescie tylko jedna taka glupia wiadomosc.Boje sie ze za namowa innych sama bedzie chciala sprobowac ,chociaz kategorycznie zaprzecza ze probowala albo zeby chciala.Mezowi nic nie powiedzialam i nie wiem czy dobrze zrobilam bo nie chcialam zeby sie na noc denerwowal.
Ja-ga
Fanka BB :)
Właśnie dlatego myślałam o jakims rwf od 0-18(25)kg. Bo nie mam po moich dzieciach porzadnego fotelika 0-9kg, a potem i tak chcę rwf...więc myślałam o połączeniu jednego z drugim. Jak kupowałam młodemu te 4lata temu maxi cosi mobi (rwf) to joie stage był tylko bez isofixow (i trochę ciężko było go zamontować na sztywno), a teraz mają nowszy model z iso.Wiesz, ja mam w domu 10 miesięcznego syna. Podpytam się czy mogłabym użyć jego łupiny, be safe izi go , a młodemu wymienić na axkida ? Bo już za chwile zmieniamy fotelik na następny.
Pianistka1991
Przed ciąża co najmniej 3 razy w tygodniu robiłam interwały i dość mocne kardio +hantle (od roku), w ciąży też chciałam ćwiczyć ale póki co nie czuję się na siłach i trochę obawiam się w 1 trymestrze bo często nawet siedząc mam puls prawie 100... ale od 2 trymesteu zabieram się do roboty, to już postanowione! [emoji39]Dziewczyny, pytanie z innej beczki, do aktywnych czy mimo początków ciąży ćwiczycie i uprawiacie jakieś sporty?
Grabcia123
Ja na synka spałam jak zabita i strasznie mi smakował ketchup z McDonalda... Teraz nie śpię i owoce mi podchodzą czasami mi mięso śmierdzi zwłaszcza mielone.. No i z synkiem na pewno nie miałam tak wzdetego brzucha i gazów.. Czułam się jak bogini a teraz tragicznie ociezala wzdeta.. MasakraJa według OM zaczęłam 9tc a według usg i wielkości dzidziusia zaczęłam 10 tc. Też nie miałam wymiotów tylko mdłości, ale ogólnie to bezobjawowa ciąża.. No i troszkę więcej mi się spać chce.
Monafkinia
Miałam moodda do końca, tak do ok. 13kg córka.Ja przy młodej przerobiłam 23 wózki w rok! Najlepsze ze kupowałam używane i jeszcze sprzedawałam z zyskiem. Licze te wózki które były od momentu jak miała pół roku. Najbardziej pasował mi Quinny Buzz ale teraz mi się marzy Quinny Moodd i wiem ze zdania nie zmienie
Biały stelaż po roku zaczął żółknąć, chociaż bardzo o niego dbałam. Zanim by doczekał drugiego dziecka, zżółkł by okropnie, bo widziałam na olx używane jak wyglądają.
Shandlowałam i teraz chce inny, chociaż z moodda byłam bardzo zadowolona
reklama
Ja-ga
Ile córka ma lat? 13? Współczuję. Wiesz jak miałam 13 lat to też próbowałam fajki. Chociaż byłam wzorową uczennicą, wiedziałam że to syf. Ale uparlam się i spróbowałam. I w sumie może w całym życiu (łącznie z imprezami na 18 urodziny kolegów) wypalilam paczkę. To tak na pocieszenie, że nawet jak spróbuję to nie oznacza że będzie sobie niszczyć zdrowie.Dzien dobry ranne ptaszki
Jedyne co mogę doradzić to rozmawiajcie ale na spokojnie, kategoryczny zakaz i kontrolę najłatwiej i najchętniej dziecko złamie.
Chcesz się jej przyznać, że przegladalas telefon? Ja chyba nie przyznalabym się. Gdyby moja córka dowiedziala się, że w jakikolwiek sposób naruszam jej prywatność to choć ma dopiero 8lat, przestalaby być ze mną szczera i stalabym się wrogiem nr 1. Powodzenia!