reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Jak ja zazdroszczę tym przyszłym mamom u których to jest pierwsza ciąża i mogą odpocząć, przespać się kiedy chcą :-( chodzę ostatnio jak nieprzytomna i do tego w nocy córka budzi nas co 3h a ma już 17 miesięcy. Do tego zrobiłam badania tsh i wyszły trochę ponad normę. W tym laboratorium gdzie ja robiłam norma jest do 2,5 a ja mam 3,8. Sądzicie że przy takich wynikach będę musiała brać np euthyrox?
Ja przy wyniku 2,55 dostałam euthyrox 25

reklama
Jak ja zazdroszczę tym przyszłym mamom u których to jest pierwsza ciąża i mogą odpocząć, przespać się kiedy chcą :-( chodzę ostatnio jak nieprzytomna i do tego w nocy córka budzi nas co 3h a ma już 17 miesięcy. Do tego zrobiłam badania tsh i wyszły trochę ponad normę. W tym laboratorium gdzie ja robiłam norma jest do 2,5 a ja mam 3,8. Sądzicie że przy takich wynikach będę musiała brać np euthyrox?
Ja brałam jak miałam 3,7, dostałam euthyrox 25 i spadło do około 1,5 :)

Lekarz stwierdził że według niego ciąża się zatrzymała , że nie widzi oznak życia . My z mężem jeszcze nie wierzymy w to i wogole na zdjęciu widzimy dwa bąbelki

reklama
Do góry