reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Cześć dziewczyny. Ja tylko tak z doskoku zapytac czy to , ze w 4t3d nie widac na usg pęcherzyka to cos zlego ? Kiedy u Was bylo widac pecherzyk?
To.moja druga ciaza
Pierwszego syna stracilam w 23tc w czerwcu.. nie pamiętam kiedy bylo widac pecherzyk a teraz bardzo sie stresuje :(

Ja akurat uważam, ze kobiety w ciąży w wielu przypadkach same sobie robią zła renomę. Nie można wszystkich do jednego worka wrzucać. Ale jeśli zamierzamy wracać do pracy to należy podejść fair
A mi chodzi o to, ze wiekszosc pracodawcow patrzy tylko na swoj interes i nawet super ludzie postawieni w takiej sytuacji beda sprawdzac czy sie kasa zgadza.
Znam pelno kobiet ktore byly fair i zostaly happy mamusiami na bezrobociu bo biznes to biznes.
No ale kazdy decyduje sam.

Cześć dziewczyny. Ja tylko tak z doskoku zapytac czy to , ze w 4t3d nie widac na usg pęcherzyka to cos zlego ? Kiedy u Was bylo widac pecherzyk?
To.moja druga ciaza
Pierwszego syna stracilam w 23tc w czerwcu.. nie pamiętam kiedy bylo widac pecherzyk a teraz bardzo sie stresuje :(
Witaj, na tym etapie moze tak byc ze jeszcze nic nie widac[emoji6] mogla sie owulacja przesunac po prostu [emoji6]
Trzymam kciuki zeby bylo dobrze i bardzo przykro mi z powodu twojej straty [emoji17]

To.moja druga ciaza
jesli owulacja wystapila pozniej to jak najbardziej moze jeszcze nie byc, przykro mi z powodu synka...:(

Cześć dziewczyny!
Zrobiłam test ciążowy i wyszły dwie kreski co mnie bardzo cieszy. Jestem w 7 tygodniu ciąży - pierwszą wizytę mam w dniu 07.11.2018. A tu widzę, że większość z Was już po pierwszych wizytach i już wyniki robicie. Jak się przygotować do pierwszej wizyty będąc w ciąży. O co pytać itp. itd. Może podpowiecie mi :) byłoby mi miło - a raczej nam :)
Super, witaj i gratulacje

reklama
Do góry