reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

No właśnie myślę ze przedłuża tym bardziej ze jezeli z dzidziusiem bedzie wszystko ok to ja nie chce isc od razu na l4. Pracę mam spokojną a po za tym chcialabym dobrze wprowadzic kogos kto mbie bedzie zastepowal. Firmę prowadzi małżeństwo i wydaje mi sie ze jakos dobrze to przyjma. A jakbym musiala odejsc z dnia na dzien to mysle ze mieliby problem.
skoro są w porządku to możesz powiedziec wczesniej :) jakos w listopadzie

reklama
Co do rozmiaru piersi to to naprawdę nie ma znaczenia. Ja mam miseczke B i moglabym wykarmic nawet 2 dzieci, tyle mialam pokarmu.

Pobierania krwi sie nie boję, bo kiedys oddawalam krew, a porod tez jakos mi nie straszny. Moze jestem dziwna, wiem że to boli ale jak zobaczylam czy to syna csy to córkę to od razu zapomniałam o tym calym bólu.

Co do bólu brzucha to ja dzisiaj mialam rano takie mocniejsze ciągnięcia ale szybko przeszly. Za to dzisiaj strasznie boli mnie krzyż.

Sory ze tak nieskladnie piszę ale jestem w pracy i tak w miedzy czasie zajrzalam co tam u was słychać.

A tak w ogole to i mnie zaczal padac ŚNIEG aaaaaaaaa

No właśnie myślę ze przedłuża tym bardziej ze jezeli z dzidziusiem bedzie wszystko ok to ja nie chce isc od razu na l4. Pracę mam spokojną a po za tym chcialabym dobrze wprowadzic kogos kto mbie bedzie zastepowal. Firmę prowadzi małżeństwo i wydaje mi sie ze jakos dobrze to przyjma. A jakbym musiala odejsc z dnia na dzien to mysle ze mieliby problem.
Ja bym zaczekala do konca listopada. Nie wiem czy docenia Twoja szczerosc i gre fair.

Nie mam ciagniec tylko momentami bole brzucha i krzyza jak na okres.
Dokładnie tak mam..czasami tez kłucie w jajniku z którego była owu..i te mdłosci..cały dzien sie ciagna..naprawde zupelnie inaczej przechodze teraz ciaze..poprzednia to gdbyby nie brak @ to bym nie pomyslala ze w ciazye jestem..nie tyłam, nic mi nie było a teraz...ciekawe co za dzieciątko daje tak popalić od poczatku :D

Dokładnie tak mam..czasami tez kłucie w jajniku z którego była owu..i te mdłosci..cały dzien sie ciagna..naprawde zupelnie inaczej przechodze teraz ciaze..poprzednia to gdbyby nie brak @ to bym nie pomyslala ze w ciazye jestem..nie tyłam, nic mi nie było a teraz...ciekawe co za dzieciątko daje tak popalić od poczatku :D
Ja tak samo w pierwszej brak okresu i zero mdłości wymiotów nic nie bolało:) a tutaj całkiem inaczej wszystko :)

reklama
Do góry