O takkk lenistwo jest tylko WC i łóżkoGratulacje odpoczywaj dużo
reklama
Zaskoczona2013
Fanka BB :)
A ja właśnie pożeram kiwi i banana zrobiłyśmy mini calzone z Julka zjadlysmy i za raz muszę ja kłaść mam nadzieje ze łaskawie pójdzie spać w swoim lozku
D
Deleted member 186142
Gość
Mmmm pysia [emoji7]A ja właśnie pożeram kiwi i banana zrobiłyśmy mini calzone z Julka zjadlysmy i za raz muszę ja kłaść mam nadzieje ze łaskawie pójdzie spać w swoim lozku
Aż zgłodniałamJa miałam dziś tłusty wtorek... Byłam w maku
Zaskoczona2013
Aż zgłodniałam
Rety a ja mam ciagle zacisk przełyku :/ pierwszy posiłek znowu zjadłam o 16 i to porcje taka jak moja 5 latka - czyli tyle co nic później te owocki i to by było na tyle dzisiaj
To się zmieni zobaczysz tydzień temu zmuszałam się żeby cokolwiek zjeść, a teraz czuję się jakaś głodnaRety a ja mam ciagle zacisk przełyku :/ pierwszy posiłek znowu zjadłam o 16 i to porcje taka jak moja 5 latka - czyli tyle co nic później te owocki i to by było na tyle dzisiaj
Nat Bluebell
U mnie pierwsze dwa tygodnie głód, drugie dwa mega mdłości a teraz znowu głód mam nadzieję, że mój apetyt jednak trochę przystopuje..To się zmieni zobaczysz tydzień temu zmuszałam się żeby cokolwiek zjeść, a teraz czuję się jakaś głodna
aż strach będzie wejść na wagęU mnie pierwsze dwa tygodnie głód, drugie dwa mega mdłości a teraz znowu głód mam nadzieję, że mój apetyt jednak trochę przystopuje..
reklama
Lake882
Dobry wieczór,
Witam się z Wami jako mama czerwcowa ( chyba bo moje @ to ruletka)
Jestem mama 10 miesięcznej Nadii i najprawdopodobniej jestem w ciąży a przynajmniej wyniki betaHCG na to wskazują. W poniedziałek idę na wizytę do gina wiec zobaczymy co tam słychać.
Nie gniewajcie się że będę mało aktywna.
Pozdrawiam serdecznie
Witam się z Wami jako mama czerwcowa ( chyba bo moje @ to ruletka)
Jestem mama 10 miesięcznej Nadii i najprawdopodobniej jestem w ciąży a przynajmniej wyniki betaHCG na to wskazują. W poniedziałek idę na wizytę do gina wiec zobaczymy co tam słychać.
Nie gniewajcie się że będę mało aktywna.
Pozdrawiam serdecznie