reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

Pierogi sa pyszne, zdrowe i z witaminkami <3
I jak ruskie to maja cebule... a to warzywo, blonnik, samo zdrowie.
:D
Pierogowe love... <rozmarzona>
Chuda juz bylam, teraz bede szczesliwa!

reklama
Frytki [emoji7][emoji7] moja milosc z pierwszej ciazy, dzien w dzien jadłam, teraz moj mlody ma zamilowanie do frytek i co rusz musze kupować i robic w piekarniku [emoji14]

Pierogi sa pyszne, zdrowe i z witaminkami <3
I jak ruskie to maja cebule... a to warzywo, blonnik, samo zdrowie.
:D
Pierogowe love... <rozmarzona>
Chuda juz bylam, teraz bede szczesliwa!
Wczoraj jadłam pierogi, dziś frytki :D masakra! Ale nie dość że ciągle jestem głodna, to jeszcze taką mam na to ochotę! Trudno będę zrzucac po :p

Dzięki... Ja ze względu na swoja wagę i tak podejrzewam kłopoty, a od początku ciąży zmieniłam całkowicie odżywianie i dziś się podłamałam[emoji17]
Agut, nie załamuj się, tu nie ma reguły. Ja ważę 62 kg przy 170 cm wzrostu, więc daleko mi do nadwagi. Odżywiam się też zdrowo, dużo warzyw, gotuję w domu i też wysoko glukoza :/

reklama
Do góry