reklama
Pianistka1991
Fanka BB :)
Też chodzę prywatnie, ale nie wiem czy będzie USG na każdej wizycie. Tym bardziej, że prenatalne i wizyta prawie zbiegną się w czasie.Ja chodzę prywatnie, i mam usg na każdej wizycie
Silje1008
Oto moje Maleństwo
)) super, gratuluje
Silje1008
Cześć dziewczyny [emoji7] jestem przeszczesliwa, moja dzidzia ma 1,26cm i pieknie bijace serduszko [emoji7][emoji7]
Mam porobic badania i za niecale dwa tygodnie kolejna wizyta [emoji7]
Wzruszylam sie jak pokazalam mlodemu zdjecie usg jak wypytywal gdzie dzidzius jak duzy jest i co tam w brzuchu robi [emoji28] [emoji7] a potem tztowi pokazywał gdzie jest dzidzia [emoji7][emoji173][emoji173]Zobacz załącznik 909927
Pięknie fajny widok
Hehe ja bardzo chcialamyb żeby były bliźnięta. Ale raczej to niemożliwe bo ani w mojej ani w meza rodzinie nie ma bliźniątW ogole to mowilam wam ze moj tz liczyl na wiecej niz jedno ? [emoji23] ciagle mowil ze beda trojaczki i jak wrocilam i wsiadlam do auta i mu pokazalam foto i powiedzialam ze wszystko jest dobrze to popatrzyl i pyta "ale tylko jedno serduszko ?? No co ty? Czemu nie wiecej ? " [emoji23][emoji23][emoji23]
Grabcia123
Dziewczyny ja szybko u nas ok, karta ciąży założona za 2 tyg mam wizytę (7.11)
Tak w ogóle czy to możliwe ze w 5t i 5dc może byc widoczny brzuch. Albo ja mam jakąś paranoje albo noe wiem. Jak patrze na siebie w lusterko to strasznie mi ten brzuch tak od dolu wystaje. Ja na razie nie chce sie nikomu chwalic a zwlaszcza w pracy nie chcę zeby ktos sie domyslil. Ale maskra zadnej sumienki nie ubiore i ogolnie spodnie jakies ciasne sie zrobiły. Ja wiem ze przy kolejnych ciazach brzuch szybciej widac no ale chyba nie az tak szybko ???
Ilma
@Kaamilaaa i @Grabcia123 dziewczyny gratuluję i zazdroszczę
asiakkk94
Dziewczyny ja też po wizycie , musiałam trochę ochłonąć . Więc moja doktor uważa że ciąża jest niecały tydzień młodsza niż z om, wogole tak się stresowałam że ciężko było jej mnie zbadać. Na USG widać zarodek jednak nie mogła złapać akcji serca . Mam iść do niej w środę na szpital na dyżur bo tam mają lepszy sprzęt i mam nadzieję że wyłapiemy serduszko
reklama
@Kaamilaaa mam nadzieję że po wizycie już jesteś spokojniejsza i dla fasoli koniec ze stresem
Reszcie dziewczyn również gratuluję udanych wizyt, cudownie że same dobre wieści, oby tak już do czerwca
Reszcie dziewczyn również gratuluję udanych wizyt, cudownie że same dobre wieści, oby tak już do czerwca