reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Teraz to już nic nie zależy od nas. Trzeba być dobrej myśli. :)
Ja się pociesza tym że beta ładnie mi rośnie.
Ja też sprawdzałam betę w czwartek. Powtórzę jeszcze w przyszłym tygodniu raz dla spokoju :) Masz rację, że już teraz nic nie zależy od nas. Mam wrażenie, że zamartwiamy się czytając smutne wiadomości, a zapominamy o tym ile kobiet rodzi zdrowe dzieci :) Do wizyty będę myśleć właśnie o tym! :)

Dziewczyny czy wy dalej macie tak duzo mlecznego sluzu ? U mnie zaczelo sie kilka dni przed testem ale w ostatnich dniach jest coraz mniej... wiem ze w pierwszej ciazy.mialam tego sluzu duzo caly czas...
Ja od początku miałam susze. Dopiero koło 5 tygodni pojawił się sluz i jest do teraz ale bardzo mała ilosc

Hej witam się i ja :) już od rana powinnam siedziec na uczelni, ale wczoraj miałam takie bóle ze wolałam odpuścić. Pojade tylko na egzamin po południu a później zgarne Młoda od dziadków. Trochę się martwię jak to będzie lekarz kazał mi dużo odpoczywać a jednak z 5 latka nie jest tak łatwo. Chociaż cieszę się ze jednak będzie taka większa różnica wieku. Przynajmniej jak się maluch urodzi to młoda będzie już ogarnięta i samodzielna wiec jakoś damy sobie rade, bo wspólnej przyszlosci z tż już nie widze :(

Hej witam się i ja :) już od rana powinnam siedziec na uczelni, ale wczoraj miałam takie bóle ze wolałam odpuścić. Pojade tylko na egzamin po południu a później zgarne Młoda od dziadków. Trochę się martwię jak to będzie lekarz kazał mi dużo odpoczywać a jednak z 5 latka nie jest tak łatwo. Chociaż cieszę się ze jednak będzie taka większa różnica wieku. Przynajmniej jak się maluch urodzi to młoda będzie już ogarnięta i samodzielna wiec jakoś damy sobie rade, bo wspólnej przyszlosci z tż już nie widze :(
Ojej co sie dzieje ? [emoji17]

reklama
Do góry