reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Dziewczyny a to normalne ze czasami piersi bola a czasami nie ??? Ostatnie kilka dni bolały, zwlaszcza przy dotyku a teraz moge sciskac i nic [emoji17]

Dziewczyny a to normalne ze czasami piersi bola a czasami nie ??? Ostatnie kilka dni bolały, zwlaszcza przy dotyku a teraz moge sciskac i nic [emoji17]
Mnie wcale nie bolą więc normalne :) pamiętam w ciąży z synem bardzo bolały, a nagle koło 9 tc przestały, do wizyty robiłam w gacie że coś nie tak ale oczywiście okazało się wszystko w najlepszym porządku

Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]

Hmmm.. to pewnie pytanie do lekarza, ale ja to widzę tak: piersi powiększają się i przygotowują do "funkcji" karmienia. Ja na przykład mam tak małe piersi, że nie wyobrażam sobie karmić takimi, dlatego bolą i się powiększają. Dziewczyny, które mają lepiej rozwinięte gruczoły nie muszą tego tak dotkliwie odczuwać. Pewnie głupoty gadam, ale to taka moja logika [emoji39] [emoji39] [emoji39]
No ja tez wielkich nie mam [emoji6][emoji57]
Mnie wcale nie bolą więc normalne :) pamiętam w ciąży z synem bardzo bolały, a nagle koło 9 tc przestały, do wizyty robiłam w gacie że coś nie tak ale oczywiście okazało się wszystko w najlepszym porządku
No wlasnie mnie ostatnio bolaly bardzo i od wczoraj nagle przestaly o oczywiscie swiruje i sie boje [emoji17]

Dziewczyny, nie ma co sie stresowac jesli na jeden dzien znikna mdlosci czy przestana bolec piersi, jesli z tydzien to sie utrzyma to jest powod do zmartwien, wiem jak sie stresowalam w cizach, ze nie mdli itp, ale wiecie co-w pierwszej tej straconej ciazy jak juz nie bilo serduszko to mialam mdlosci, wiec utrzymywala sie beta i w szoku bylam, ze mimo obumarlej ciazy czulam sie jakbym w niej byla. W ciazy z synkiem mdlilo mnie strasznie, byly tez wymioty, moja lekarka mowila, ze tak znerwicowanej pacjentki nie miala, beczalam od wejscia na kozetke, tak sie balam o dziecko.

reklama
Mnie bolą cały czas i swędza. Też mam małe i mam nadzieję, że już mi większe nie u rosną, bo będę się źle czuła. Co do jedzenia to dla mnie obojętne, jedynie sledzie mi wchodzą i kawa, o tak! :)

Do góry