reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
Wow gratulacje. Mamy blizniaki[emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
Pół dnia w pracy potem ogarniam dom. Wchodzę a wy tu tyle naprodukowalyscie.
Mam nadzieję że czujecie się w miarę dobrze bo ja wyjatkowo do dupy. Mdlilo mnie cały dzień. Cycki jak jak dwa granaty w domu armagedon starsza foch nie wiem o co, mlodsza darła się o byle co. Po 3 Godz się rozplakalam w sumie sama nie wiem o co..... @turkusova dlatego właśnie dzisiaj pomyślałam dokładnie to co ty żeby iść na l4. Nie szarpać się tak.

Dziewczyny, ja mam pytanie od laika w sensie głupie. Jak umawiacie prenatalne? W sensie jak normalna wizytę? Bo ja mam pakiet w medicover i jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie i jakbym chciała do mojego giną umówić prenatalne między 11-13 tyg tak? To jak mam to zrobić?

Dziewczyny, ja mam pytanie od laika w sensie głupie. Jak umawiacie prenatalne? W sensie jak normalna wizytę? Bo ja mam pakiet w medicover i jeszcze nie byłam na pierwszej wizycie i jakbym chciała do mojego giną umówić prenatalne między 11-13 tyg tak? To jak mam to zrobić?
Ja dzwonie osobno ponieważ chodzę na Nfz i moja gin nie ma uprawnień. W moim mieście wykonują w szpitalu. Dzwonię i mówię że chciałabym się umówić na prenatalne pierwszego trymestru.Pani robi wywiad który tydzień i wyznacza termin[emoji6]

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
Cudownie! W takim razie ogromne podwójne gratulacje [emoji7]

Ja w 5+3 widzialam tylko pecherzyk z zarodkiem, a tydzien pozniej serduszko :) Nie bede opisywac ile stresu kosztowal mnie ten tydzien czekania. Wiec moze lepiej dla wlasnej psychiki isc w 7 tygodniu na pierwsze badanie. Chociaz to chyba zalezy od osoby, z natury jestem panikara ;)

Ja w 5+3 widzialam tylko pecherzyk z zarodkiem, a tydzien pozniej serduszko :) Nie bede opisywac ile stresu kosztowal mnie ten tydzien czekania. Wiec moze lepiej dla wlasnej psychiki isc w 7 tygodniu na pierwsze badanie. Chociaz to chyba zalezy od osoby, z natury jestem panikara ;)
No właśnie ja identycznie miałam w pierwszej ciąży, dlatego teraz planuje jeszcze ten tydzień poczekać dłużej [emoji6]

reklama
Do góry