reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Jak wytrzymasz? [emoji846] Nikomu jeszcze nie mówiłaś o ciąży?
Już dużo osób wie ponieważ odcodzac z pracy musiala tam nastapić rewolucja więc takie informacje bardzo szybko sie rozchodza. W domu już wiedza. co ma być to będzie nie zmienie niczego. Jestem dobrej myśli. Piersi mnie bolą zarodek w zeszłym tygodniu miał 1 mm. :)

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki ❤️❤️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
Oooo wow! Gratulacje <3 Podwójne szczęście :)

Ja też bety nie robiłam ale mam już chociaż jedno usg za sobą :)
czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki ❤️❤️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)
Podwójne gratulacje :) ja to jak zobaczylam jeden pęcherzyk i zarodek to aż ulgę poczułam że bliźniaków nie ma bo chyba bym z trójka małych dzieci oszalała :p

czesc dziewczyny! Ja dziś miałam długo wyczekiwane to usg i jeszcze tydzien temu lekarz bal się, ze będzie puste jajo, a tu się okazały bliźniaki [emoji173]️[emoji173]️ :) jesteśmy z mężem w szoku tym bardziej, ze mały synek w domu, ale cieszymy się bardzo :) w sobotę w nocy byłam w szpitalu z krwawieniami i lekarz nie zauważył drugiego zarodka, a tu taka niespodzianka i to w 7 tygodniu :)

Aaaa gratulacje! [emoji7] i normalnie zazdroszcze

reklama
Do góry